2777
2789

سلام به همگی.مناسفانه مادرشوهرم با دخترم عین بچه ها لج میکنه..متاسفانه دخترمو دوسنداره..

اصلا این برام مهم نیست که دوست نداره..اما وقتی با جاریا جمع میشیم خونشون روی چنتا از بچه ها حساس هست و کسی اونارو بزنه دعواشون میکنه.. بچه ی من هم شده کسی رو بزنه دعواش کنه اما وقتی برعکس میشه و یکی بچه ی منو میزنه میگه عیب نداره ولش کنین ! چنساله روال همینه و همیشه تو دلم گفتم بزرگتره اشکال نداره.. اما الان بچه ی من ۷ سالشه و بیشتر از سنش میفهمه ...دوسندارم به روانش آسیب برسه...واقعا نمیدونم همچین موقعیتی چیکار کنم...یعنی بچه ها سر و صدا کنن.. بدو بدو کنن بچه ی من بدو بدو کنه صداش زود در میاد...در حالی که خودشم میدونه که من آدم بی تفاوتی نیستم و خیلی سعی میکنم‌ کنترلش کنم.

همسرت واکنشش نسبت به این رفتار مادرش چیه؟

یبار با قاطعیت باهاش صحبت کنید و بگید دوست ندارید این کاراش باعث بشه تو روحیه و اعتماد به نفس بچتون تاثیر منفی بذاره، شده قطع ارتباط کنید با همچین ادمی ولی نذارید بچتونو از نظر روانی تخریب کنه این ادم

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرت واکنشش نسبت به این رفتار مادرش چیه؟یبار با قاطعیت باهاش صحبت کنید و بگید دوست ندارید این کاراش ...

با همسرم الان صحبت کردم..بهش گفتم بچت اینارو فهمیده و تاحالا ۵۰ بار به من گفته..می‌ترسه بهت بگه چون نمیخواد با مادربزرگش دعوا کنی...گفت باهاش صحبت میکنم

شاید میخواد حرص رابطه اش با شما رو سر اون در بیارهطفلی بچه

این خیلی بده. دختر من چون مادر بی زبونی داره آسیب میبینه‌..من نسبت به حق خودمم بی زبونم...و هردومون از بی زبونی من رنج میکشیم.اصلا نمیتونم جواب بدم.