2777
2789
اگر شوهرت باشه ک اصلا نیازی به کار کردن نداشته باشی از نظر مالی . چی؟فقط یکی و میتونی انتخاب کنی شما ...

شوهرخوب

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم خوشبختی یعنی در ایران بتونی مواد اولیه مثل گوشت و میوه و سبزیجات و شیر و آجیل بخری ...

و یه همسر همراه و خوب داشته باشی که دوستش داشته باشی و اونم تو رو دوست داشته باشه 

و خونه هم داشته باشی 

و عزیزانت زنده باشن 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

خب اشتباه میکنی آگاهانه داری گول یه مشت فیلم فیک رو میخوری،در مورد مهاجرت و زندگی تو ایرانم واقعا نم ...

دست خودم نیست بخدا این مقایسه ها .شما اینجوری نیستین؟

از نظر مالی میدونم ک نمیزاره سختی بکشم ولی خیلیم پول دار و خفن نیست

شوهر خوب خودش استقلال میاره

عزیزم این آقا به من میگه سرکار نرو ولی در عوض واقعا اگر بخوام باهاش ازدواج کنم نیاز مالی ندارم ک بخوام برم سرکار.

بنظرت اصلا مرد. خوب چ معیار هایی داره?

عزمزمه نمیخوام ناراحتت کنم ولی این حرف بر اساس تجربه یا نمیدونم کسی و دیدی با ی همچین انتخابی پشیمون ...

نظر خودمو گفتم

ترجیح میدم با یه مرد خوب زندگی کنم تا اینکه مستقل باشم

و اینکه طبق اون چیزی که شنیدم تا یک سنی خواستگار هست اگه سن بره بالا خب کمتر میشن

هر کدوم ک باهاش حالت خوبه و آرامش داری

عزمزمه من با خودم میگم این آدم ادم منه و انتخاب خیلی خوبیه از طرفی بل خودم میگم نکنه اگر برم سرکار و مستقل باشم خوشحال ترم پلی از اون طرف اینم هست ک شاید آدم خوبی سر راهم نیاد .

عزیزم دوستان میگن خواستگار خوب کمه اومد نباید بزاری بره بنظرت درسته ؟؟

عزیزم این آقا به من میگه سرکار نرو ولی در عوض واقعا اگر بخوام باهاش ازدواج کنم نیاز مالی ندارم ک بخو ...

ببین اگه بدون منت تامینت می‌کنه من به شخصه کار بیرون و برا زن واجب نمیدونم من خودم قبل ازدواج کار میکردم و الان خانه دارم و خیلیم راضیم و اصلا حاضر نیستم به کار بیرون برگردم.

به نظرم خوشبختی یعنی در ایران بتونی مواد اولیه مثل گوشت و میوه و سبزیجات و شیر و آجیل بخری ...و یه ه ...

عزیزم این آدم همه رو داره .

آخه جدیدا میبینی چقد فاز دختر مستقل و اینا هست . اینارو ک میبینم احساس میکنم ازدواج اشتباهه . استقلال منظورم مالیه ولی خوب این آقا درآمدش اوکیه مجازی نیست من برم سرکار ولی این فکرای الکی ولم نمیکنن . 

عزیزم چیکار کنم من

قطعا شوهر خوب نعمته!

وضع مالیش اونجوری نیست ک بگم میلیاردی سرمایه داره خونه و ماشین فلان ن .

ولی درآمدش ماهه کم کم ۳۵ که همیشه ۳۵ به بالاعه.

خونه ایی ام ک داره ۶۰ متره .

ی موتور داره ۴۰۰ ملیون .

ی ماشین داره میخره .

خانواده عالی.  اخلاقش عالی. تیپ و استایل امروزی . قیافه معمولی .

تو بودی چیکار میردی؟