2777
2789
چند هفته اید منم دارم میمیرم از تهوع خیلی حالم بده یسره دراز کشیده ام تا پاشم بالا اوردم

۸ هفته

از صبح دارم اشک می‌ریزم 

یه پام توالته به خاطر تهوع

بقیه شم رو مبل دراز کشیدم🫣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر خوب منم انتخابم طبیعیه اگه مشکلی پیش نیاد میشه بگی برای داشتن آمادگی چکار کردی؟

اگه لگن بزرگی داری راحت تر زایمان میکنی ،من مجرد هم که بودم مامان میگفت تو لنگت بزرگ طبیعی میشه بچه ات که شد .

و خب دختر و پسر دردش متفاوت .

من چون مشکلی در باردارب نداشتم تحرک زیاد داشتم  ،و زایمان طبیعی درد اصلیش شاید ۱۰ دقیقه یا یک ربع که بچخ میخواد بیاد بیرون باشه ولی بعدش که بچه میاد بیرون  انگار هیچ اتفاقی نیافتاده .

و البته سن هم خیلی تاثیر داره

چند هفته اید منم دارم میمیرم از تهوع خیلی حالم بده یسره دراز کشیده ام تا پاشم بالا اوردم

من دوران بارداری اینقدر که بالا میاوروم گلای به روتون ،دیوارهای گلوم زخم شده بود کار اسید معده بود 

۸ هفتهاز صبح دارم اشک می‌ریزم یه پام توالته به خاطر تهوعبقیه شم رو مبل دراز کشیدم🫣

من ده هفتم از پنج هفته داشتم دیگ دارم میمیرم خیلی وحشتناکه نمیتونم پاشم ب خونه زندگیم برسم انگار بمب انداختن تا پاشم بالا اوردم منم همش گریه میکنم گلاب ب روت یبوست خیلی وحشتناکی هم گرقتم دیشب ب شوهرم گفتم میخام بمیرم نمیتونم تحمل کنم🥲