من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مجردم قبلا به سز فکر میکردم چون میترسیدم ولی وقتی فهمیدم طبیعی بدون عوارضه و هیکل و قیافم بهم نمیخور ...
چه ربطی به هیکل و قیافه داره نفهمیدم ؟ بعد از بارداری که کلا ترک پوستی و افتادگی شکم و سینه تو هردوتا زایمان میتونه باشه و تو طبیعی اون ناحیه ام ممکنه تغییر کنه
یکی از اطرافیان جثه ریزی داشت یعنی نگاه کنی مثل یک بچه ۱۱،۱۲ساله بود پیش ماما میرفت ورزشهای بارداری رو بهش داده بود بعد ماه آخر درد داشت وقتی رفت برای اینک۶بچه راحت بیاد اونجا ماما اومد کمکش نرمشهارو انجام میداد تا زایمان کرد.
بی شک سزارین..من بعد چند ساعت درد طبیعی کشیدن دیگه داشتم واقعاااااا میمردم گفتم سزم کردن یک پنجم درد طبیعی رو سر سز نکشیدم تر تمیز سز کردمو راحت ...دومیم سز شدم خیلی خوب و راحت
اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍