2777
2789
عنوان

داداشمو میبینم از زندگی سیر میشم

841 بازدید | 43 پست

خودم ۲۱سالمه 

اون ۹سالشه 

شک ندارم بیش فعاله 

به هررررررر چیزی دست میزنه 

ینی هرررررررچیزی که بیاد زیر دستش باهاش ور میره و خرابش میکنه 

خیلیییی فصوله 

خیلییییی ادیت میکنه 

۱۰۰بار صداش میزنم جواب نمیده 

عصبی شده ، کتکم میزنه 

درساشو نمینویسه

البته بخش زیادیش تقصیر مامانمه ، بهش فوش میده ، میزنه تو سرش ، داد میزنه سرش ، تحقیرش میکنه 

خودشم یه بچه چندشم شده که دلم میخواد بکشمش 

خیلییییی مصخرف و بی تربیت شده 

هی به بابام میگم این بیش فعاله ، مشکل داره 

میگه هیسسسسسس، عیب نزار رو بچه 

خسته شدم دیگه 

میخوام ببرمش مشاوره بهش قرص بدن بخوره 

فقط ارومممممم بشینه یه جا 

غیر قابل کنترل 

از کجا باید شروع کنم ؟؟؟؟

از معلمش شروع کن

برو ببین تو‌ کلاس هم همین رفتارا رو داره اگه داره که ببرش مشاوره اگه نداره تقصیر پدر و مادرته که بد تربیتش کردن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واااای داداش منم بچگیش همین بود همههههه از دستش عاصییی بودن مامانم میگفت نههه من دارو بدم بچم؟بزرگ شه خوب میشه الان  نوجوون شده کلاااا کنترلش از دست همه مون خارجه همش بیرونه خونه نمیاد نمیتونه یه جا وایسه به شدت پرخاشگر و عصبیه

برادرم دقیقا اینجوری بود همراه عقب ماندگی ذهنی و‌جسمی

ما هم ۱۰ سال فاصله داریم

پیر شدم اونقدر به پدرو‌مادرم گفتم

گفتن رو‌بچه عیب نذار

الان بعد ۳۰ سال هممونو بدبخت کرده

پیر شدیم 

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

این چه طرز برخورد با بچه اس؟! نمیدونم شما چطور باهاش برخورد میکنی اما برخورد مادرت با ی بچه خیلی بده تاثیر داره، برادرت رو ببر مشاور اول تشخیص بدن بیش فعاله بعد یکاری براش کنن 

به مادرتون هم بگید اصلاح کنه

مسی غروب‌کرد| تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا.با توجه به نام کاربریم، هنوز امید دارم به طلوع مسی!.فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که.   نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست.ستاد مبارزه با اسم سایت و عضو انجمن تغییر نام به فادر سایت. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود

مریضه خوب بچه کنترلش دست خودش نیست چیکار کنه شما باید از همون اول می فهمیدین مریضه و مامانت مینداختش

اولا شما چطور تشخیص دادید بچه مردم مریضه؟! 

بعد چطور بچه ای که توی رحم هست تشخیص بدن بیش فعالی داره؟! 

حالا از اون جالبتر چرا با وجود این موضوع چرا بندازنش آخه؟!!

مسی غروب‌کرد| تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا.با توجه به نام کاربریم، هنوز امید دارم به طلوع مسی!.فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که.   نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست.ستاد مبارزه با اسم سایت و عضو انجمن تغییر نام به فادر سایت. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود

از معلمش شروع کنبرو ببین تو‌ کلاس هم همین رفتارا رو داره اگه داره که ببرش مشاوره اگه نداره تقصیر پدر ...

معلمشم ازش راصی نیس 

میگه تا سرمو بر می‌گردونم با بغل دستیش حرف میزنه 

درساش اصن پیشرفت نمیکنخ 

مریضه خوب بچه کنترلش دست خودش نیست چیکار کنه شما باید از همون اول می فهمیدین مریضه و مامانت مینداختش

خدا میدونه من از ۴سالگیش فهمیدم این مشکل داره 

مامان بابام نمیخوان قبول کنن 

خستم کردن