2777
2789
عنوان

تروخدا بگید چیکار کنم از دست همسایه بد

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 39 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زنگ بزن به پلیس حساب کار دستش بیاد شکایت کن بگو تو با این فرهنگت بدرد بیابون میخوری نه آپارتمان نشین ...

به من میگه تو کَتی هستی آپارتمان نشینی بلد نیستی که چهاردیواری اختیاریه

میگم یه موقع همسایه ها دیگه اذیت نشنولی باید بکنم اینکارو چن بار

مگه بقیه همسایه ها از دست اون اذیت میشن و چیزی بهش گفتن تا حالا؟؟؟

پس 💩میخورن اذیت شن و حرفی بزنن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

پلیس که خودشو درگیراینجورقضایانمیکنه، ولی ب خوبی باخانومشون صحبت کنیداگه متاهل هستن.اگه هم بی شخصیتن ودرک ندارن به مالکشون بگیداگه مستاجره اگه هم مالک هست ک فکری کنیدواس جابه جاشدن خودتون

هرگِردی،گردونیس...

بهش بگو شما ساعت خوابت لس آنجلسی هست ما طبق ایران میخوابیم و بیدار میشیمخودم هم 7 سااال کشیدمتازه سا ...

بخدا یه وقت میبینی ساعت ۲شب آبمیوه گیری روشن میکنه چرخ گوشت روشن میکنه

میگم یه موقع همسایه ها دیگه اذیت نشنولی باید بکنم اینکارو چن بار

مگه اون آهنگ میزاره ، همسایه ها چیزی میگن ؟ پس تو هم بزار ، اگه چیزی گفتن ، بگو تا زمانی که فلانی کارشو ترک نکنه ، منم ادامه میدم ، یه کم شهامت داشته باش آجی

به من میگه تو کَتی هستی آپارتمان نشینی بلد نیستی که چهاردیواری اختیاریه

ببین این آدم شعور نداره باهاش حرف بزنی برو شکایت کن چهاردیواری را نشونش بده تو نت قبلتیه شماره دیده بودم برا شکایت بزن گوگل

بخدا یه وقت میبینی ساعت ۲شب آبمیوه گیری روشن میکنه چرخ گوشت روشن میکنه

دقیقا از 7ذصبح تا 2 ظهر بدو و بکوب و جاروبرقی بکش

این صبح تا ظهر میخوابه

دوبار که اسایش رو ازش گرفتی میفهمه چاردیواری اختیاری مال آپارتمان نیست