2777
2789
عنوان

با این سیاستی که تو این سنم دارم از بقیه یک

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 65 پست
اتفاقا استارتر این کار شما نه تنها بد نیست بلکه تو روایات هم بهش اشاره شده که آشکار کردن هر چیزی قبل ...

مرسی قشنگم بله صدرصد 

حتی همین فامیل نزدیک از چیزی که خودم خبر نداشتم جوری بهم تهمت زدن که اون سرش ناپیدا چه برسه دوست حالا

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اعتماد اصلا نکن دوست اسمش روشه پاره تن که نیست به وقتش شاید جوری زمین بزنتت که خودت نفهمی از کجا خور ...

پاره ی تن کی میشه اونوقت؟😁

نمیگم دوست پاره ی تنه ولی پاره ی تن از نظرت کیه که بشه اسرار رو گفت و پشت سر ادمم حرف نزنه؟؟؟

چون حتی مادر و خواهر ادمم حرف میزنه

به همسر هم همه چی رو نمیشه گفت

پاره ی تن اونوقت کی میشه؟؟؟😃

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
بعضیا دوس ندارن حتی درمورد قیافه و عکس هم نظری بشنون، ولی کار اسی هم که میگه هروقت عقد کردم بیینید ه ...

اسی یجور میگه موقع عقد میفهمین انگار میخواد شاهزاده سوار بر اسب و ب دوستاش نشون بده

شایدم از اظهار نظر دیگران بقدری میترسه یا بقدری روش تاثیر گذاره ک حتی عکسم نشون نمیده 

و اینکه همه چیز و میشنوه و هچی نمیگه ی نوع زرنگیه ک فقط باعث میشه روابطشون سردتر شه 

خب که چیجورج کلونیه یا بردپیت که میترسی بدزدنش؟

اصلا تو بگو کریم آق محمود باید اول عمق کنه بعد آشکار شه

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
بعضیا دوس ندارن حتی درمورد قیافه و عکس هم نظری بشنون، ولی کار اسی هم که میگه هروقت عقد کردم بیینید ه ...

گلم من نمیگم بیار عکس نشون بده 

یا تعریف کن 

چیشد 

اخلاقش چجوریه 

همین طور که خودم دوست ندارم بگم دخالت هم نمیکنم و نمیپرسم خودشون نشونم میدن تعریف میکنن 

وگرنه زندگی شخصیه هر کس به خودش مربوطه من چیکاره ام که بفهمم ایشون کیه چیکارست و...

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
😂😂😂

😂😂😂😂

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
خب که چیجورج کلونیه یا بردپیت که میترسی بدزدنش؟

من گفتم میترسم بدزدنش؟

عجب 

من گفتم دوست ندارم ۲۴ ساعته گیر بدن چی گفت 

چیکار کردو...

گلم من نمیگم بیار عکس نشون بده یا تعریف کن چیشد اخلاقش چجوریه همین طور که خودم دوست ندارم بگم دخالت ...

درسته نمیپرسی ولی پای حرفاشونم نباید بشینی😁

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اسی یجور میگه موقع عقد میفهمین انگار میخواد شاهزاده سوار بر اسب و ب دوستاش نشون بدهشایدم از اظهار نظ ...

من فقط یه بار این حرفو زدم 

و این نظر و عقیده منه 

دوست ندارید میتونید از تاپیک خارج شید

درسته نمیپرسی ولی پای حرفاشونم نباید بشینی😁

عجب 

من میگم طرف فقط به من تعریف میکنه حتی دوستای دیگش هم نه بهم اعتماد داره و میدونه هیچ وقت نمیذارم اعتمادش سلب شه

پاره ی تن کی میشه اونوقت؟😁نمیگم دوست پاره ی تنه ولی پاره ی تن از نظرت کیه که بشه اسرار رو گفت و پشت ...

پآره ی تن شما دوستتون 

پاره ی تن من خواهرم 😁😁😁

من گفتم میترسم بدزدنش؟عجب من گفتم دوست ندارم ۲۴ ساعته گیر بدن چی گفت چیکار کردو...

اغراق تو هردوتاش بده

و این که بخوای کلا قایمش کنی خیلی رفتار چیپیه

یه عکس نشون دادن به نظرم چیز خاصی نیست که بخوای انقدر روش حساس بشی

همونقدر که تعریف بیش از حد از خودتون افتضاحه