2777
2789
عنوان

با این سیاستی که تو این سنم دارم از بقیه یک

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 65 پست
دعا میکنم هیچوقت همچین کسی مثل تو خدا سر راه من قرار نده... آمین یا ربلعالمینچطوری میتونی

عزیزم مگه چیکار کردم یه جوری متهمم کردید 😳😳😳

فقط گفتم نامزد دارم تا اطلاع داشته باشن 

عکس و ...هم نشون ندادم 

هر وقت عقد کردم میان میبینن 

شما میگید باید اصرار زندگیو به پای دوست ریخت تا فردا تاقی به توق خورد رسوات کنن

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کار خوبی میکنی من ک با دوستم دردودل کردم الان عین چی پشیمونمیچیزی بگم بهتپسرارو نمیدونمولی دخترا هیچ ...

دقیقا 

من خبر دارم 

باهاشون پایه و مهربونم 

ولی عکس و ...نشون نمیدم 

یا تعریف نمیکنم 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
افرین ولی حواست باشه همینکه فکرمیکنی سیاست داری جایی باعث نشه فکرکنی همه چی رو بلدی و دستت توی پوست ...

بله حرفت متین گلم 

بعضی وقتا هم آدم اشتباهاتی میکنه

دقیقا من خبر دارم باهاشون پایه و مهربونم ولی عکس و ...نشون نمیدم یا تعریف نمیکنم

کآرت عالیه 

میدونی مشکل من چیه 

میخوام مث خودشون تظاهر کنم

ولی به جای اینکه اونا گول بخورن خودم گول میخورم

ینی بعد یه مدت یادم میره تظاهر میکردم با خودم میگم آخی فلانی که خیلی خوبه 

بعد که بهش اعتماد کردم قشنگ پدرمو درمیاره 

نه نه اتفاقا منظورم و برعکس گرفتی تو از سر بی اعتمادی یا هر چی نمی‌خوای بگی در حالی که دوستیابی واقع ...

نه عزیزم از سر بی اعتمادی نیست 

از سر اینه که دوس ندارم از زندگیه شخصیم خبر داشته باشن 

تا تقی به توقی خورد برن رسوام کنن 

اسمش روشه دوست نه پاره تن 

نه عزیزم از سر بی اعتمادی نیست از سر اینه که دوس ندارم از زندگیه شخصیم خبر داشته باشن تا تقی به توقی ...

راحت باش با کارت مخالف نیستم ... متاسفانه هیچی دیگه بیخیال

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
نگفتم دائم از خوبی بگه فقط ی عکس نشون بده و بگه اره اخلاقش اوکیه خوبه کفایت میکنهن اینکه در برابر هر ...

بعضیا دوس ندارن حتی درمورد قیافه و عکس هم نظری بشنون، ولی کار اسی هم که میگه هروقت عقد کردم بیینید هم جالب نیس

انگار داره فخر میفروشه، خب همینم نگو طوری نمیشه که

بعدم اسی داره دو رو بازی درمیاره، همه ی حرفای اونارو میشنوه قاطی بحثاشون میشه حتی شاید نظرم بده ولی وقت خودش که میرسه میگه سیاست دارم و نمیگم

این اسمش سیاست نیس دیگه ...

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

اتفاقا استارتر این کار شما نه تنها بد نیست بلکه تو روایات هم بهش اشاره شده که آشکار کردن هر چیزی قبل استوار شدنش مایه تباهی اون چیز میشه

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

اینو میگی سیاست ؟!😑

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
کآرت عالیه میدونی مشکل من چیه میخوام مث خودشون تظاهر کنمولی به جای اینکه اونا گول بخورن خودم گول میخ ...

اعتماد اصلا نکن 

دوست اسمش روشه 

پاره تن که نیست 

به وقتش شاید جوری زمین بزنتت که خودت نفهمی از کجا خوردی 

یه ادم تحصیل کرده ای بود میگفت دوست نداشتم و الان تو این جایگاه از زندگیم

راحت باش با کارت مخالف نیستم ... متاسفانه هیچی دیگه بیخیال

ممنونم

بله حرفت متین گلم بعضی وقتا هم آدم اشتباهاتی میکنه

ادم همیشه و همیشه اشتباه میکنه، بعدا متوجه اشتباهاتش میشه

درصد اشتباهات فقط کمتر و بیشتره

هیچ چیزی کاملا درست نیست

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اینو میگی سیاست ؟!😑

شاید از نظز شما نباشه دوست گلم🥰

اعتماد اصلا نکن دوست اسمش روشه پاره تن که نیست به وقتش شاید جوری زمین بزنتت که خودت نفهمی از کجا خور ...

اخه بدون دوست که نمیشه 

مثلا تو خوابگاه آدم کسالتی مشکلی چیزی داشته باشه به یکی نیازه