2777
2789
عنوان

دارم از حرص میترکم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه همسر خوبی نصیبتون شده الحمدالله قدرشونو بدونید 

خودتونم با همکاری مامانتون ی کسب و کار راه بندازید و پس انداز کنید

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

چه همسر خوبی نصیبتون شده الحمدالله قدرشونو بدونید خودتونم با همکاری مامانتون ی کسب و کار راه بندازید ...

مرسی عزیزم مشکل مامانمه دیگه با حقوقی که داره خیلی کارا میتونه بکنه ولی فقط ولخرجی میکنه 

من بدجنسم؟ من به خاطر رفاه خواهر و مامانم مجبور به ازدواج شدم اون موقع ک شوهرم پول داشت من آدم خوبی ...

خوب الانم نوبت خواهرته 

مامانت نیازبه پول داره 

خرجی از کجا بیاره خوب داره برای شوهرت کار میکنه 

بعد یه بار میگی ندارید الانم میگی خواهرت ماهانه بالایه ۳۰ خرجشه ؟ خوب کدوم حرفت درسته ؟ باشه اصلا به من چه راست میگی   این خواهری که توی این وضعيت بد اقتصادی  ماهی بالای ۳۰ خرج‌شه همون بهتر که شوهر نکنه 

بیخیال 

خوب الانم نوبت خواهرته مامانت نیازبه پول داره خرجی از کجا بیاره خوب داره برای شوهرت کار میکنه بعد یه ...

عزمزمه هرکسی به یجوری بی پوله یکی هست ماهی ۱۳ پول داره براش زیاد هم هست یکی هست ماهی ۱۰۰ میلیون هم براش کمه 

بخدا الان نگاه کنی ۱ تومن هم ته کارتش نیست تو همین ۵روز گذشته ۱۰ میلیون فقط خدج بیخود کرده

خب بهشون تذکر بدید 

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

بخدا الان نگاه کنی ۱ تومن هم ته کارتش نیست تو همین ۵روز گذشته ۱۰ میلیون فقط خدج بیخود کرده

مرزها رو مشخص و خرجها رو جدا کن تا تکلیف همه روشن بشه اینجوری خشم پنهان داغونت میکنه آخرشم تو آدم بده میشی با یه بدن بیمار 

کسی ک از خودگذشتگی کنه و ازش قدرداتی نشه بیمار میشه 

جنگ اول به از صلح آخر

[QUOTE=367681925]عزمزمه هرکسی به یجوری بی پوله یکی هست ماهی ۱۳ پول داره براش زیاد هم هست یکی هست ماهی ۱۰۰ میلیون هم ب ...[/QUOTE

تو گفتی پول میوه رو به زور جور کردید 

تو گفتی مامانت چشمش به جیب شوهرته 

من که از زندگی شما چیزی نمیدونم 

با توجه به چیزایی که گفتی خواستم آگاهت کنم که مادر و خواهرت گناه دارن 

الانم باشه چشم تو راست میگی  هر چی تو بگی 

دیگه ریپ نزن 

هرچی پس انداز و طلا داشتم دادم بابت چک های شوهرم مامانم مغزش کوچیک شده اندازه یه بچه میفهمه لجبازه ف ...

چی بگم

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .