2777
2789
عنوان

راننده اسنپ

| مشاهده متن کامل بحث + 2171 بازدید | 181 پست

به من چه

الان خودتو داری با مردایی که دخترا روشون کراش بودن مقایسه میکنی؟ 😂

مردا چه رویی دارن. مخصوصا مردای این سایت 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی نگران نباش رو هر کی کراش بزنن رو تو نمیزنن 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

انقدر بچه های نی نی سایت رو اسنپی ها کراش زدن اسی دچار توهم شده نکنه رو اونم کراش بزنن🤣🤣🤣

هر چی میکشیم از دست این دخترای سایت می کشیم😁

یه سریا هوا برشون داشته🤭

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

دیگه آینه رو نمیدم پایین مثل بقیههر چند ثانیه یه بارم عقب رو میبینم لبخند میزنم

بدبخت اونی که پشت میشینه با لبخند تو مواجه میشه😑😂

انقدر بچه های نی نی سایت رو اسنپی ها کراش زدن اسی دچار توهم شده نکنه رو اونم کراش بزنن🤣🤣🤣

دیگه آینه رو نمیدم پایین 

مثل بقیه یه جوری تنظیم میکنم بیوفته رو صورتش 

شاید اون موقع آدم خوبی شدم

تو رو خدا اینقد چرت نگو😂😂😂😂😂😂

سرکاریم به خدا😅😂

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️