مهربون۲۶ مدیر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 96 عنوان راننده اسنپ | مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 181 پست من هرزگاهی ، مثلا هر ۲ ۳ هفته یه بار میرم اسنپ وقتی مسافرم خانوم باشه آینه وسط ماشین رو میدم پایین که طرف راحت باشه چون صورتش دقیقا صاف میوفته تو آینه منم بخاطر اینکه راحت بشینه آینه رو میدم پایین که موذب نباشه همیشه همین کارو میکنم دیروز | 14:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهور1401 عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 523 اگه راننده کارشو بکنه و جاده رو نگاه کنه دم ب ثانیه از آینه مسافرو دید نزنه مسافرم معذب نمیشه
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 8407 اگه برخوردار نیست چرا بخاطر چشم چرونی مشکل به وجود میاد.؟ چ مشکلی بوجود اومده مثلا؟ اینه برا دید زدن مسافر نیس ی کارایی دیگه داره میشه اینه سرجاش باشه و نگاه هم نکرد یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
مهربون۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 96 خودت نباید بگی خوبی که دیگران باید ازت تعریف کنه ...در کل وقتی این موضوع انقدر فکرتو مشغول کرده یعنی ... حتما باید زل بزنم تو آینه خدایی نکرده چشم چرونی کنم که آدم خوبی باشمالان بخاطر این کارم همه مسخرم میکنن
چوبکبارونی عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 8189 اینه بغل رو هم ببندی بهتر میشه اونوقت کلا باید چشم از این دنیا ببنده🤭 به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀 ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️
مهربون۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 96 چ مشکلی بوجود اومده مثلا؟ اینه برا دید زدن مسافر نیس ی کارایی دیگه داره میشه اینه سرجاش باشه و نگا ... بعضیا از آینه مسافر رو دید میزنن
چوبکبارونی عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 8189 حتما باید زل بزنم تو آینه خدایی نکرده چشم چرونی کنم که آدم خوبی باشمالان بخاطر این کارم همه مسخرم می ... شما داری به وظیفه انسانیت عمل میکنی کار اضافه ای انجام نمیدی منتی هم رو سر کسی نیستمسخره هم نمیکنم فقط این که کار درست چرا باید انقدر از نظرتون عجیب و خاص بیاد!!! به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀 ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️
مرد_آرس عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 2638 اونوقت باید کلا باید چشم از این دنیا ببنده🤭 چشم بند بزنه رانندگی کنه مسافر خانوم معذب نمیشهبابا این کارا چیه اینه رو اونجا واسه دکور ماشین نذاشتن کهشما چشم چرونی نکنی دم به دقیقه به مسافر زل نزنی پر حرفی نکنی مسافر معذب نمیشه دیگه نیازی هم نیست اینه هارو گل بگیری کاربر آقا
مهربون۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 96 اگه راننده کارشو بکنه و جاده رو نگاه کنه دم ب ثانیه از آینه مسافرو دید نزنه مسافرم معذب نمیشه راننده مجبور عقب رو ببینه از آینه حواسش به عقب باشه من هر وقت عقب رو نگاه میکنم صورت مسافر رو میبینم چشم تو چشم میشیم خجالت میکشم
مرد_آرس عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 2638 راننده مجبور عقب رو ببینه از آینه حواسش به عقب باشه من هر وقت عقب رو نگاه میکنم صورت مسافر رو میبینم ... یوزارسیف بازی در نیار مـــــــرد😂 کاربر آقا
مهربون۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 96 شما داری به وظیفه انسانیت عمل میکنی کار اضافه ای انجام نمیدی منتی هم رو سر کسی نیستمسخره هم نمیکنم ف ... میخام با این کارم اون خانوم احساس امنیت کنه
خوشبختترین_دختر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4991 صدبار سوار اسنپ شدم اصلا به این چیرا دقت نکردم 😐تازه اینتو جابجا نکن که بتونی درست رانندگی کنی با اینه پایین چطور پشتتو میبینی در گریختن رستگاری نیست بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
چوبکبارونی عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 8189 چشم بند بزنه رانندگی کنه مسافر خانوم معذب نمیشهبابا این کارا چیه اینه رو اونجا واسه دکور ماشین نذاشت ... به خدا من هفته ای یه بار از این سر تهران میرم اون سر تهران خونه مادرم چهل دقیقه تو اسنپم هیچ وقت دقت نکردم ببینم راننده از تو آینه نگاه میکنه یا نه چه چیزا آدم میشنوهشما(نوعی) وظیفته چه از آینه چه رودر رو ناموس مردمو دید نزنی دیگه چرا منت میذاری😶 به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀 ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️
مهربون۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 96 حالت خوب نیستبرو استراحت کن بله حالم خوب نیست حالا اگه میگفتم یه مسافر سوار کردم تو آینه چار چشمی زل زده بودم بهش حالم خوب بود تمجیدم میکردن