2777
2789
عنوان

بنظرتون آلمان یا کره جنوبی با منطق لطفا ❤️🙏🏻✨

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 31 پست
من جات بودم میرفتم المان ب سه دلیل.اینکه زبانشون راحتتره و خانوادتو راحتتر میتونی ببری پیش خودت ک خی ...

زبانسون ...

میخونم راحت تر نیست سخته ولی .

کره ای درسته خرچنگ قورباغه نوشته میشه ولی ساده تره یادگیریش از لحاظ جملات و گرامری و قواعد اسونتره.🥲آره خانوادم...

البته آلمانی ها خیلی نژاد پرست تر هستن و هنوز عقیده نازی رو دارنکره ای ها خونگرم ترن و مشکلی هم با ا ...

ن کره ایا هم همینن من از خیلی از بلاگرا شنیدم.از اطرافیانمون هم ک رفته بودن واسه سفر شنیدم.بازم خودت میدونی.المانیا لاقل با ادم کار ندارن.کره ایا نگاهاشون ادمو اذیت میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

البته آلمانی ها خیلی نژاد پرست تر هستن و هنوز عقیده نازی رو دارنکره ای ها خونگرم ترن و مشکلی هم با ا ...

آلمانی ها نسبت به ایرانی ها نژاد پرست نیستم اونجا خیلی ایرانی هست عادیه براشون. ولی یه مسئله ای هست اینکه خیلی زیاد با زبان انگلیسی مشکل دارن بدشون میاد یعنی اینکه شما الان بری سوئد و هلند و .. انگلیسی حرف بزنی برای مردمش خیلی عادیه ولی تو المان انگلیسی حرف میزنی انگار فوششون دادی 😅بعد به قول شما مردم خیلیی خشکی داره. دوست من اونجاس میگه اگه از بچه یکی‌خوشش بیاد لبخند بزنی بهش پدر مادرش یه اخمی میکننن. یا مثلا تو اتوبوس اینا با یکی‌حرف بزنی جوابتو نمیده🤣

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

دقیقا به همین دلیل دلم گرم به آلمان نمیشه راستش ..

چون فامیلمونم اونجاست واقعا همونحوریه 

ن کره ایا هم همینن من از خیلی از بلاگرا شنیدم.از اطرافیانمون هم ک رفته بودن واسه سفر شنیدم.بازم خودت ...

تو آلمان اتفاقا زللل میزنن بهت بدون اینکه خجالت بکشن فقط زل میزنن اونجا چیز بدی نیست این طبیعیه.

ولی برا ما ایرانیا خب

آلمانی ها نسبت به ایرانی ها نژاد پرست نیستم اونجا خیلی ایرانی هست عادیه براشون. ولی یه مسئله ای هست ...

دقیقا منم آشنا داشتم تیم آلمان 

می‌گفت با هیچ همکارش رابطه خوبی نداره مثلا براشون عجیب بوده که این خانم ایرانی خیلی گرم و صمیمی شده باهاشون

با ایرانی ها مشکلی ندارن مخصوصا چون آریایی می‌دونن ، ولی اگر آدم برونگرا و اجتماعی باشه آدم توی آلمان اذیت میشه مگه اینجا ایرانی هارو پیدا کنه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

🥲🥲🥲ارههه

دوتا کشوری رو هم انتخاب کردی که زبانشون خیلیی سخته.  چرا به ایتالیا فکر نمیکنید ؟

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
ایتالیا رو به خاطر اقتصادش خانوادم اوکی نیستن

کارشناسی برو ایتالیا بعد برو کانادا یا آمریکا از ایتالیا ویزا راحت تر میتونی بگیری   بعد ایتالیا بورس های خوبی میده اکثرا. 

ایتالیا رو به خاطر اقتصادش خانوادم اوکی نیستن

کشور های عربی چطور؟

کن راجع به رشته شما توی امارت هم خیلی شنیدم

باید در نهایت هدفت رفتن به اروپا باشه 

ولی اگر همین اول هم قدم بزرگ بر نداری اشکالی ندارد گلی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

کشور های عربی چطور؟کن راجع به رشته شما توی امارت هم خیلی شنیدمباید در نهایت هدفت رفتن به اروپا باشه ...

وای اره کشور های عربی درحال حاضر خیلی جلو ان.  ولی فکر کنم به راحتی مهاجر نمی‌پذیرن مخصوصا برای تحصیل 

ببخشید هی رپیلای میزنما چون این چیزا رو خودم دنبال میکنم‌ برام جذابه هی نظر میدم🙏

وای اره کشور های عربی درحال حاضر خیلی جلو ان. ولی فکر کنم به راحتی مهاجر نمی‌پذیرن مخصوصا برای تحصی ...

خواهش میکنم ، خوشحال میشم

از لحاظ تحصیلی فکر نمیکنم سخت باشه 

من حتی میگم الان رفتن به کشوری مثل عربستان هم آینده داره

چون این کشور ها ارتباط خوبی با آمریکا دارن و میشه با رابط و اساتید دانشگاهاش کاراشو آدم برای آمریکا بکنه.

خواهش میکنم ، خوشحال میشماز لحاظ تحصیلی فکر نمیکنم سخت باشه من حتی میگم الان رفتن به کشوری مثل عربست ...

اره دقیقاً. من خودم یه زمانی خیلیی پیگیر این بودم مهاجرت کنیم دبی. ولی واقعا شرایط سختی داره.  تحصیلی که هزینه هاش بالاس. برای مهاجرت عادی هم باید تمکن مالی بالا و ثبت شرکت و...🤦 عمان ولی درس رو مخصوصا پرستاری و پزشکی رو‌ راحت قبول می‌کنه. عربستان رو اما اطلاعی ندارم