2777
2789
عنوان

توروخداااا بیاین میخام‌توی پریودی اقدام‌کنم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4483 بازدید | 247 پست

غیرممکنه

تو پریودی ک دیواره رحم درحال تخلیه س، چجوری اسپرم بالا میره؟ تخمک گذاری از ده سیکل تازه شروع میشه 😉

در آینه دختری میبینم ، زیبا ، سرسخت ، مغرور و تنها...عجب قدرتی دارد چشمانش، این قدرت هر آینه ای را شکوهمند میسازد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اه اه این چه سمیه 

عزیزم تخمک گذاری از روز ۷ پری شروع میشه تا ۱۴ پری بالغ میشن تازه 

ب جای گوش کردن ب این توصیه ها برو دکتر دارو بگیر فکر رابطه تو پریم‌نباش فقط دردو مرض و عفونته خودتون حالتون بد نمیشه

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
برا چی اخه مث من‌ناامید نیسی ببینی چی میکشم هرماه تو پریودی کارم گریه اس

عزیزم میدونم چی‌میگی ولی آخه این درست نیست هرگر هرچی گفت انجام بدی منم از دکتر متخصص پرسیدم بخون اینارو انجام بده

فک کنم منظورش روز آخر یا یکی مونده به پریوده ک خون زیادی نمیاد فقط دهاته رحم بازه

اخه بازم چندشش میشه ادم

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

من جایی خوندم در زمان پریودی بچه دشمن اهل بیت میشه 

با این حال خوددانی عزیزم 

ازدفتر مراجع سوال کن ، توی رساله هم نگاه کن 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

چه اشکالی داره ؟ 

گزارش الکی نمیشه

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕