2777
2789
عنوان

من هزچی میخرم مادزشوهرم خودشو میزنه به اون راه

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 17 پست
بهتره مگه مهمه ..من خودم زیاد یادم به تبریک و این جور مسایل نیست .همین که بهت نمیپره برا خرید هر چیز ...

مشکلمم اینجاست زیادی از همه چیز میگذرم و دنبال بحث نیستم و ناراحتیم قایم میکنم و همشون فک میکنن من توقعی ندارم و هیچی حالیم نیست

مشکلمم اینجاست زیادی از همه چیز میگذرم و دنبال بحث نیستم و ناراحتیم قایم میکنم و همشون فک میکنن من ت ...

بزار فکر کنن.دقیقا شبیه منی .من که واگزار میکنم به خدا .دقیقا فکرشون در مورد من هم همینه .ولی من حوصله جر و بحث ندارم آرامش خودم مهمتره.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا همه تلاشم میکنم ولی خودش حساسم میکنهانقدررر از طلاههایی ک ۱۰ سال پیش برا جاریم خریده تعریف میکن ...

اگه اینطوریه و اگه آرامش میخوای برا خودت ، بچسب ب شوهرت و قشنگ بکشش سمت خودت و دوم به هیچ عنوان از چیزای ک میخری رو نمایی نکن در ظاهر طوری رفتار کن ک مثلا اون برنده ماجراست و در سکوت با سیاست خودت ، خودت برنده باش