j_a_na مدیر استارتر عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 598 عنوان من هزچی میخرم مادزشوهرم خودشو میزنه به اون راه 155 بازدید | 17 پست لباس یا ظرف یا هرچیاصلا هیچ تبریکی نمیگه...یا کلا خودشو میزنه کوچه علی چپخیلییی بی تفاوتبعد برای جاریم کلی تبریک میگه!عجیبه برامنهایت تلاشم میکنه حساس نشم ولی خودش حساسم میکنه دیروز | 14:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسرفندوقیم عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 644 مگه هرچی بخریم کسی باید تبریک بگه هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بایـد خودِتـو بِسـازی
meeery عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 2408 جدی جدی منتظرید دیگران تبریک بگن ؟ باااااباااا ما خرید میکنیم اصلااااا جایی نمیگیم چون گار درستی نیست
j_a_na مدیر استارتر عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 598 بهتر شما...باهاتون حال نمیکنه اخه مثلا هی میگه بهم تو تحصیل کرده ایی و شعوزت بالاتره اینطوری تعریف میکنه بعضی وقتاااولی جلوی جاریم کلا خودشو بی تفاوت نشون میده و هی وایمیسه از خوبیا و کادو ها و کارایی که برای جاریم کزده تعریفمیکنه
j_a_na مدیر استارتر عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 598 مگه هرچی بخریم کسی باید تبریک بگه خب اخه خیلی معلومی میکنهبعد همه تبریک میگن تو جمع جز اون!سوال شده برام
royaye_sabz عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 5244 اخه مثلا هی میگه بهم تو تحصیل کرده ایی و شعوزت بالاتره اینطوری تعریف میکنه بعضی وقتاااولی جلوی جاریم ... مهم نییت شاید حس میکنه اون ضعیفتره میخواد جلو شما بالا ببردش
j_a_na مدیر استارتر عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 598 جدی جدی منتظرید دیگران تبریک بگن ؟ باااااباااا ما خرید میکنیم اصلااااا جایی نمیگیم چون گار درستی نیس ... منم بلندگو ک نمیگیرم دستم اعلام کنمتوی جمع همه تبریک میگن و متوجه میشن ولی مادرشوهرم هیییچ!حساس شدم روش
j_a_na مدیر استارتر عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 598 مهم نییت شاید حس میکنه اون ضعیفتره میخواد جلو شما بالا ببردش اره دقیقا همینهجاریم پایینتره ولی خب چرا حس نمیکنه منم شاید ناراحت شم!
royaye_sabz عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 5244 اره دقیقا همینهجاریم پایینتره ولی خب چرا حس نمیکنه منم شاید ناراحت شم! خب ادم همیشه طرف ضعیفترو میگیره...فک نمیکنه شماهم ممکنه اذیت بشین
meeery عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 2408 منم بلندگو ک نمیگیرم دستم اعلام کنمتوی جمع همه تبریک میگن و متوجه میشن ولی مادرشوهرم هیییچ!حساس شدم ... سعی کن واست مهم نباشه اینجوری ادامه بدی خودت کم میاری
نیستما عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 10374 خب اخه خیلی معلومی میکنهبعد همه تبریک میگن تو جمع جز اون!سوال شده برام بهتره مگه مهمه ..من خودم زیاد یادم به تبریک و این جور مسایل نیست .همین که بهت نمیپره برا خرید هر چیزی و باهات رقابت نمیکنه خدا را شکر کن.
j_a_na مدیر استارتر عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 598 خب ادم همیشه طرف ضعیفترو میگیره...فک نمیکنه شماهم ممکنه اذیت بشین تنها فرقش با من اینه ک پدر و مادرش رو ندارهوگرنه خیییلی سر زبون دار و زرنگه و همه رو به صلابه کشیده
j_a_na مدیر استارتر عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 598 سعی کن واست مهم نباشه اینجوری ادامه بدی خودت کم میاری بخدا همه تلاشم میکنم ولی خودش حساسم میکنهانقدررر از طلاههایی ک ۱۰ سال پیش برا جاریم خریده تعریف میکنه که دلم میخواد بزنم تو دهنش بگم بسه دیگه خاک تو سرت با این طلا خریدنت برا من