2777
2789
عنوان

برای روز مرد بهش شرت دادم 😂😂😂ولی بنظرم ناراحت شد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 38 پست

خدایی روت شد ، سال اول نامزدی بهش شورت هدیه بدی ؟ اونم قرمزززز ، بنده خدا شوکه شده که واکنش نشون نداده  😂😂😂😂

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید خندم گرفت😂😂😂یک لحظه قیافه اون لحظه نامزدتو تصور کردم😂😂😂

کاش اونم مث تو میخندید منم همین انتظارو داشتم ولی تر زدم

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
تصور کردم یه شورت کشیده بیرون داده به نامزدش😂😂

ن شرتو گذاشته بودم تو ی باکس فانتزی😂

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
کاش اونم مث تو میخندید منم همین انتظارو داشتم ولی تر زدم

شورته خودتو میدادی فکنم بیشتر خوشحال میشد😂😂😂😂

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
شورته خودتو میدادی فکنم بیشتر خوشحال میشد😂😂😂😂

😂😂😂😂وااااای

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نامزدت دیگه اون آدم سابق نمیشه و به هیچ باکسی اعتماد نمی کنه 😂🤣

انقد جدی برخکرد کرد ک‌ روم نشد بقیشو بدم بهش😂

نامزدت دیگه اون آدم سابق نمیشه و به هیچ باکسی اعتماد نمی کنه 😂🤣

با خودش گفته جون چه باکس خوشگلی

بازش کرده

جینگ جینگ شورت قرمزززز😂😂😂😂😀😀😀😀

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
عزیزم خوب یه شو رت متفاوت میگرفتی مثلا ازین فانتزیا که خرطوم فیل داره 😂😂😂😂😉 خیلی قشنگه

🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫