2777
2789

بچه ها شوهر من از این آدماست که خیلی رو ظاهر زومه 

یعنی از اول این شکلی بود که درسته زیبایی ها رو میگفت ولی اگه ایرادی هم می بینه یه جوری حالیت میکنه 

من اوایل خیلی اذیت میشدم.بارها گریم گرفته.یا قهر کردم.از یه جایی سعی کردم بی تفاوت باشم.یه مدت اوکی بود 

الان باز جدیدا میشینم کنارش شروع میکنه کاویدن صورتم 

مثلا من ژنتیکی پوستم منافذ زیاد داره و دکترم گفته کاریش نمیشه کرد 

یهو میگه برو پوستتو فلان کن 

یا جوشامو میکنه 

یا من خیلی وقتا پوستم قرمز میشه.کلا رنگ پوستم خیلی گلیه.به مادرم رفتم هی میگه چرا قرمزی

یا خیلی لاغر نیستم هر از چندگاهی میگه اندامت استخونی 

و کلی از این صحبت‌ها

منم با شوخی بیخیال میشم ولی درونم منفجر میشه از حس بد 

قبلا بهش گفتم این حرفا حس بدی بهم میده بی فایده بود

و لطفا نگید که تو هم ایراد بگیر چون تو ذاتم نیست.شما بودید چیکار میکردید؟؟؟

نه نمیگه

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش میگفتم اگه با ظاهر من مشکل داشتی خب همون اول میگفتی مجبورت نکرده بودم با من ازدواج کنی که الانم اگر میخوای به این رفتار گهت ادامه بدی گمشو نبینمت 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

نه خداروشکر نمیگه

فقط جدیدا میگه شکم زدی پهلو دراوردی چاق شدی 

گفتم برم لاغر کنم گفت نه اتفاقا اینجوری خیلی بهتره 

اخه من ۵۲بودم الان شدم۵۷ 

ولی قبلا شکمم تخت بود ولی بعداز زایمانم دیگه مثل قبل نشد

مثلا وقتی میگه چرا پوستت قرمزه

من بودم‌ میگفتم آره عزیزم‌میبینی چقدر ناز و گوگولیم؟

یا میگه بدنت استخونی

میگفتم والا عشق تو مگه جونی هم میزاره برام؟؟؟ یا مثلا میگفتم اره عشقم عینه باررربی میدونم عاشقشی

یعنی بفهمه مت خودمو دوست دارم  

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

شوهر منم نمیگه اما این رفتارشون احتمالا بخاطر کمال طلبی ، بهترین همه چیز رو میخواد ، رسانه تاثیر زیادی روش گذاشته و واقعیت رسانه رو نمیدونه! 

آخه الان خانم بدون منافذ پیدا میشه؟!

چی بگم! اصلا نمیدونم چی بگم ! 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بگو من تو رو با همه خوبی ها و نقص هات انتخابت کردم و دوستت دارم تو هم منو همینجوری دوست داشته باش. در مورد زیبایی و پوست هم خوبه که اون هزینه کنه تو هم لذت ببر چه اشکال داره

بهش بگو هیچ کس کامل نیست ادما همشون یه نقصایی دارن حتی خودت ولی مهم اینه ک باهمین کمبودها بازم همدیگه روکامل ببینیم منم راضیم ازپوستم اندامم بنظرم عالین ازخودت تعریف کن نزار اعتماد بنفست نابودکنه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

شوهر منم قبلا ازم ایراد میگرفت من لاغر بودم از یه زن چاق خوشش اومده بود تو نخش بود بمن میگفت لاغری بعد من چاق شدم رفت با یه زن لاغر گفت تو چاقی موهام رنگ میکردم میگفت بهت نمیاد یه طور بد نگام میکرد میدونم اون تایم دوستم نداشت هرچند خودش زیر بار نمیره راستش منم الان ازش ایراد میگیرم بنظرم اینا به علاقه برمیگرده

شوهر منم نمیگه اما این رفتارشون احتمالا بخاطر کمال طلبی ، بهترین همه چیز رو میخواد ، رسانه تاثیر زیا ...

عزیزم همون طور که زن از ما زیباتر است مرد از شوهر ما بهترم پیدا میشه فقط اینو باید بهش بفهمونی شوهر منم قبلا مقایسه میکرد منم وقتی مرد خوبی ببینم نگاه میکنم تا بفهمه از اون بهترم هست راستش از دلم نمیره کاراش دوست دارم حرصش بدم 😂وقتی نگاه میکنم میخاد سکته بکنه

عزیزم همون طور که زن از ما زیباتر است مرد از شوهر ما بهترم پیدا میشه فقط اینو باید بهش بفهمونی شوهر ...

خب بنظرم این تاثیر رسانه است کمال طلبی زن و مرد

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱