2777
2789
عنوان

راه رفتن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 58 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلند میشه ؟ وقتی بلند بشه یعنی سالمهاسترس داری ببر دکتر هم نشون بده

اره بلند میشه،از مبل یا میز می چسبه و بلند میشه و حتی دورمیز هم کامل اروم اروم می چرخه،اما اصلا تعادل برای ایستادن به تنهایی نداره

دختر برادر شوهرم خیلی لاغر و قد‌کوتاه و ریزه میزه‌س. 2 ماه دیگه 2سالش تموم میشه. تازگیا راه افتاده. ولی هنوزم درست قدم برنمیداره. تا 18 ماهگی فقط دست به دیوار و مبل میگرفت و راه می‌رفت. 

برادرزادم تقریبا ۲ سالش بود راه افتاد 

وقتی با کمک دیوار راه میره هیچ مشکلی نیست 

پسر منم یه سال و دو ماهشه تازه راه افتاده اونم همه میگفتن چرا راه نمیوفته کلا این سوالا همیشه هست نگران و ناراح نباش بچه ها با هم فرق دارن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دستشو بگیر و خودت راهش ببربا روغن سیاهدونه زانوهاشو چرب کن و مغز قلم بهش بده بخورهروزی ۲۰ دقیقه پاها ...

اب قلم هر روز می دم با غذاهاش،اما افتاب نه،باشه مرسی حتما🙏❤️ایشالله،خدا از زبونت بشنفه🥺🥺🥺

پسرخاله منم بیست ماهگی راه افتاد ؛ ملت دیوانه کرده بودن خالمو؛همون گوشه میز هم نمیگرفت اون

جدی؟پس یعنی هستش؟اخه من دور و برم هر کیو دیدم ۱۲ ماهگی نهایت ۱۵ ماهگی راه رفتن،وااااااای حرفای اطرافیان مخصوصا درجه ی یکای خودم دیوونم کرده،جوری شده اصلا نمی خوام بچه م جلو چششون باشه تا زیر ذره بین بزارنش

دخترمن یکسال وهفت ماه بود تازه یاد گرفته بود چندقدم بره نگران نباش بهش غذامقوی بده روغن سیاهدانه ازد ...

باشه مرسی🙏❤️از نظر دادن دیگران خسته شدمبه خدا،تو روم همه چیو می گن،بچه ت ریزه،از ماه پیش تا الان هیچ فرقی نکرده،چرا زود می خوابه،چرا انقد شلوغه😔😔😔

جدی؟پس یعنی هستش؟اخه من دور و برم هر کیو دیدم ۱۲ ماهگی نهایت ۱۵ ماهگی راه رفتن،وااااااای حرفای اطراف ...

نه بابا خاله منم دیوانه شده بود از فامیل شوهرش همش گریه میکرد براش روروک خرید ؛پسر خالم پشت روروک میرفت اونو هل میداد بعد کم کم راه افتاد بعنی روروک تکیه گاهش بود

پسرم ❤❤😍😍😘😘
اگه مطمعنی مشکلی نداره، نگران نباش، بهترم هست که، راه بره دردسره، اینجوری عاقل تر میشه بعد راه میره ...

اره اتفاقا همسرمم چن روز پیش می گف که ببریمش🙏❤️