2777
2789
عنوان

راه رفتن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 58 پست
مادرشوهر خالم به فامیلشون گفته بود جلو خالم که ما همه سالمیم نمیدونم بچش به کی رفته

واااااااای🤦‍♀️🤦‍♀️خدایا،چقد یه آدم می تونه….باشه🤔🤔آدما با نوع حرف زدنشون می تونن به دیگران انرژی مثبت بدن حتی به غلط و یا نا امیدشون کنن

منم به خدا همینم،دست تنهام هستم،خونواده م پیشم نیستن،البته بودن هم یه سره حرفای نا امید کننده بهم می ...

ول کن ب حرف مردم اگه بخوای زندگی کنی باید هی حرص بخوری من که کسی چیزی بگه جوابشومیدم 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دفترچه واکسن هستپشت اون نوشتهبه حرف اطرافیان اهمیت نده مارو روانی کردن سر داداشم

به خدا من اگه یکی هم خودش بگه این مشکلو دارم جلو خودش می گم نه بابا و سعی می کنم ناراحتش نکنم،اما من نظر نخواسته دیگران…..

درکت میکنم چون دختر منم مشکل تکلم داره الان خدارو شکر خیلی بهتره ولی آدم چون خودش ناراحته حرف دیگران ...

اره به خدا من خودم می دونم دیر داره راه میوفته اما بقیه که هر روز گوشی بر می دارن و حرفای تکراریشونم می زنن،می ره رو مخم،اصلا جوری شدم که به این حرفا واکنش نشون می دم نا خواسته

پای مرغ بخر ،تمیز بشور ،یه پیاز خرد کن تفت بده طلای شد نمک و زرد چوبه بزن ،دو لیوان آب و پای مرغ بریز ،بزار دو سه ساعت بمزه ، بعد آبشو بده بخوره ،هفته ای دو بار بده بخوره .

پودر سنجد از عطاری بخر ، پودر رو بریز تو شیرموز بده بخوره 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
😐😶 دنبال یه درگیری فکری برای خودت میگردی خب بچه تا به تعادل برسه در راه رفتن طول میکشه بلند میشه د ...

نه والله😁فقط نگرانم،نگران و کلا ادم بی خیالی نیستم متاسفانه🥺

ول کن ب حرف مردم اگه بخوای زندگی کنی باید هی حرص بخوری من که کسی چیزی بگه جوابشومیدم

اخه من می دمم تو روم می گن برو اخلاقتو عوض کن،خیلی رک شدی😂😂😂سر پسرم اینجوری شدما،وگرنه اصلا جواب پس نمی دادم،انقد تو هر چیزش دخالت کردن تا روی منم باز کردن

واااااای پسر من که تا عید راه نره اطرافیان دیگه منم ول نمی کنن😫😫😫

اگه دکتر میگه مشکلی نیست کاری به حرف اطرافیان نداشته باش. میدونم سخته. خودم این مشکلو برا صحبت کردن و لکنت پسر بزرگم داشتم. ولی کلا مردم ما عادتشونه. حرف نزدن بلد نیستن. 

امیدوارم،کلا تو نشستنشم تاخیر داشت،دیرتر از بچه های دیگه نشست،رایتشو بخوای می ترسم ببذمش دکتر هزار ت ...

وزنش خوبه؟ تقویتش کن 

عصاره گوشت بهش بده( دوتیکه گوشت کوچک رو ساطوری کن یا یه تکه کوچک پیاز بذارتوشیشه مربا درش رو محکم ببند بذار تو یه قابلمه اب ) 

حریره بادوم بده بادوم‌رو که پوست نازک قهویش روکندی با صافی چایی پودر کن رنده کنی زیردندون میادبچه خوشش نمیاد

شیربادوم درست کن براش( یه مشت کوچک بادوم پوست کنده شده رو با یک استکان اب بریز تو مخلوط کن بذارچنددقیقه میکس بشه ) بادوم رو‌اول که پوست کندی تو اب جوش بنداز پوست قهوه ایش کنده بشه یه چنددقیقه تواب بمونه نرم بشه بعد تو‌مخلوط کن بریز

غذاهای سرد مثل سیب زمینی زیادنده بهش بدنش رو باروغن زیتون ماساژ بده ماساژ خیلی خوبه برای بدن

مرتب غذات حاضرباشه که اصلا گرسنه نمونه که بیاد سراغ  شیرخودت  الان باید بیشترغذابخوره غذاهایی که کشک داره بده بهش بچه های من کشک دوست داشتن میذاشنم جلوشون باقاشق میخوردن 

یه مدت همتت رو بذار رو تغذیه و ماساژ اگردیدی بهترشد که همونو ادامه بده اگرم نه که میری دکتر 

وان شالله هیچ مشکلی مداره

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
به خدا من اگه یکی هم خودش بگه این مشکلو دارم جلو خودش می گم نه بابا و سعی می کنم ناراحتش نکنم،اما من ...

مثلا میگفتن چرا چهاردست ما نمیره اونو رفت میگفتن حرف نمیزنه حرف زد میگفتن چرا راه نمیره

سر حرف زدن یادمه یکی میگفت بچه من از ۶ ماهگی افتاده حرف.بابام گفت مگه حضرت مسیح بوده

دیگه دفترچه واکسن رو بردم گفتم ببینید طبق این طبیعیه 

ولکنید دیگ