بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توکلت بخدا باشه و تو اجتماع باش زیاد فکرت و درگیر نکن
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
ازدواج خیلی خوبه ولی در حال حاظر نوع و نگاه جامعه ما کلا تغییر کرده دخترها نمیدونن واقعا چی میخوان و به دنبال چی هستن همین باعث مشکلات زیادی شده از طرفی نوع نگاه غربی که وارد جامعه ما شده اسیبهای جدی وارد کرده من خودم به عنوان یک پسر از ازدواج میترسم چون مداوم از اطراف میشنوم که دختره ازدواج کرد جدا شدن ازدواج کرد فلان شد و هزار حرفو داستان دیگه کاش دخترای نسل جدید مثل حداقل مادران خودشون بودن
اگر واقعا یک دختر با ایمان و با خانواده باشه که قلبا دنبال زندگی مشترک باشه من به شخصه باش ازدواج میکنم تمام تلاشمم میکنم زندگی مشترکمون خوب پیش بره ولی متاسفانه الانه این مدل دخترا خیلی کمیاب شدن ولی باید امیدوارم بودو توکل کرد بخدا تنها راه ممکن همینه