2777
2789
زیاد بهت راهکار دادم ذهنت نمیپذیرهباید بری زیر نظر روانپزشک

کی حرف زدیم باهام آخه شما سه هفتست اومدین من یک ماه تعلیق بودم

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیق یادم نمیاد شایدم گفتی همه کثیفن یا شاید اینو به من داشتی میگفتیولی هر چی بود خیلی عصبی شدم

کاربری دیگه ای مکه داشتین

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

اما من میگم همه خوبن مگه اینکه خلافش بهم ثابت بشه....

اشتباه فکر می کنی شما خوبه مثبت می بینی اما واقعن حرفم درسته

اشتباه فکر می کنی شما خوبه مثبت می بینی اما واقعن حرفم درسته

آخه وقتی با چشم خودم دیدم بهم ثابت شده آدم خیلی خوبیه چرا بگم بده...خوب و بد هست همه جا.ولی قبول دارم شرایط جوری شده که تعداد آدمای خوب خیلی کم شده .

آخه وقتی با چشم خودم دیدم بهم ثابت شده آدم خیلی خوبیه چرا بگم بده...خوب و بد هست همه جا.ولی قبول دار ...

آفرین پس چرا گفتین همه خوبن مگر خلاف ثابت بشه

خب میگم اینجوری چون با طرز فکر شما دنیا خیلی ترسناک میشه..تا وقتی بهم آسیبی نرسونه من خوب میبینمش

خوب دنیا الان جوری شده خوب باشی میگن عقب افتاده اب

مگه طرز فکر بقیه مهمه.بگن مهم خودتیو وجدان آسودت و خدا

تنها می خوام باشم 

پس اینجا طبق نظر کاربر ها ثابت شد همه بدن مگر اینکه خلافش ثابت بشه