2777
2789

من که نگرفتم اما دیدم گرفتن.

یه همسایه داریم باغ بغلی زنش اومد باغ مرده رو گذاشت برای فروش عین آب خوردن در عرض چند ماه مهریه شو گرفت.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید با زبون دادگاه حرف زد که بتونی حقت رو بگیری زبون دادگاه هم سند و مدرکه و این زبون رو هم وکیل فقط بلده ، اونم نه هر وکیلی

دوست من مهریه شو گرفت هیچ حتی اموالی که شوهرش قبل از مهریه اجرا گذاشتن به نام این و اون زده بود رو هم تونست به کمک یه وکیل پرفکت ثابت کنه که برای فرار از مهریه بوده اونا رو هم توقیف کرد ، این توی شرایطی بود که یه وکیل دیگه که از قضا آشنا هم بود بهش گفته بود اموالی که قبل از مهریه به نام یکی دیگه زده رو نمیتونی برگردونی می‌خوام بگم وکیل هم میگیری باید وکیل مجرب باشه 

یه وقت میبینی شوهره پولی نداره ارزش این همه دنگ و فنگ نداره ولی شوهر دوست من طلافروشی داشت ارزششو داشت هزینه وکیل خیلی خوب بده 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

باید با زبون دادگاه حرف زد که بتونی حقت رو بگیری زبون دادگاه هم سند و مدرکه و این زبون رو هم وکیل فق ...

شوهر من قصابه همه چیشم ب اسم مادرشه،من یه بار خواستم طلاق بگیرم،وکیلم بیشتر بهم حس نا امیدی میداد بیشعور

دوست من ۱۱۴ تا سکه رو یکجا گرفت 

اما اولا شوهرش خیلی خیلی پولدار بود یعنی آنقدر وضعش خوب بود که نمیتونست بپیچونه فقط ده واحد سند خورده آپارتمان تو منطقه یک تهران داشت بعلاوه خیلی دارایی های دیگه 

بعد هم مقصر شوهرش بود قاضی تشخیص داد حکم داد مهریه یکجا باید پرداخت بشه

با اینمه خودم زنم اما اصلا از مهریه و مهریه گرفتن خوشم نمیاد حس کالا بودن به آدم دست میده

من الان تو خونه ام،شوهرم نه میزاره جایی برم،درو روم قفل میکنه،خودشم یه ماهه خونه نمیاد،خیانتاشو دیدم، مادرش حتی خواهرش کتکم زدن،فقط به خاطر بچه ها موندم که اونم دارم کم میارم،حس کالا که هیچ،کلا حس بی وجودی بهم دس داده

شوهر من قصابه همه چیشم ب اسم مادرشه،من یه بار خواستم طلاق بگیرم،وکیلم بیشتر بهم حس نا امیدی میداد بی ...

کلا شوهرت چی داره ؟دارایی داره ؟چی به نام مادرش کرده ؟و زمان این به نام زدن برای کی بوده ؟اخیرا بوده ؟اول به نام خودش بوده بعد برگردونده به نام مادرش ؟یا از اول به اسم مادرش خریده