2777
2789
عنوان

دختر همسرم لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 47 پست
خب میتونی بزاریش پیش مادربزرگش میگی نزدیکم هستین چون یک ماه که نگهداری کنه اخلاق بچه دستش میاد و اگر ...

بچه هست چطور دلتون میاد بهش بگین بدجنس 

بچه خود ادمم همینجوریه پیش مادر بزرگ پدربزرک بره لوس میشه 

بچه اسمش روشه بچهههه 

ادم بزرگ نیس بدجنسی  داشته باشه

خب عزیزم این جدی‌تر از اونه که ما بتونیم بهت راهکار قطعی و مؤثر بدیم. بچه‌های طلاق همیشه توی کودکی اخلاق‌های متفاوت و خاصی دارن. حتما برو پیش مشاور. معلومه مادربزرگش هم از اون مادربزرگ‌هاست که نینی به لالاش میزاره و لوسش میکنه. همسرتون برخوردی نداری با دخترتون؟ اینجا باید پدر طرف مادر رو بگیره ولی نه جوری که بچه حس کنه پدرش داره اون رو دور میندازه چون اون موقع بیشتر سمت شما گارد میگیره. دخترتون دنبال توجه، بهاره بگیم له له میزنه برای توجه وگرنه چنین دروغ‌های شاخ‌داری از یک دختر بچهٔ هفت ساله بعیده‌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شعور باباش باید برسه اجازه نده بره اونجا.مادربزرگش نفهم هست کاری نمیشه کرد.با مشاور صحبت کن ببین ...

الان باردارم ی دختر یکساله داشتم فوت کرد اتفاقا وقتی دخترم به دنیااومده بود خیلی رفتارش بهترشده بود حتی دیگه نمیخواست بره خونه مادربزرگش

بچه هست چطور دلتون میاد بهش بگین بدجنس بچه خود ادمم همینجوریه پیش مادر بزرگ پدربزرک بره لوس میشه بچه ...

چون خودم دوتا بچه دارم و اول فک میکردم همه بچها مث همن ولی با وجود دخترم فهمیدم بچه بدجنسم وجود داره 😂

خب عزیزم این جدی‌تر از اونه که ما بتونیم بهت راهکار قطعی و مؤثر بدیم. بچه‌های طلاق همیشه توی کودکی ا ...

بخدا من خیلی بهش محبت میکنم شبا موقع خواب بغلش میکنم تا خوابش ببره هرروز بعدمدرسه که رفتم دنبالش میبرمش پارک و توخونه هم کلی باهاش وقت میگذرونم توخونه رفتارش خوبه وقتی مادربزرگشا میبینه یهو رفتارش عوض میشه انگار بچه ۷ساله دو روعه میدونم بچه س ولی ازالان ی اخلاق های بدی داره میترسم بزرگم که شد همینجوری بمونه 

چون خودم دوتا بچه دارم و اول فک میکردم همه بچها مث همن ولی با وجود دخترم فهمیدم بچه بدجنسم وجود داره ...

میدونی اگه بچه خودم بود میتونستم با تنبیه های کوچیک بهش بفهمونم که کارش اشتباهه ولی چون اسمم نامادری هست میترسم کارم اشتباه باشه و بعد ها وقتی بزرگ شد یادش بمونه

چون خودم دوتا بچه دارم و اول فک میکردم همه بچها مث همن ولی با وجود دخترم فهمیدم بچه بدجنسم وجود داره ...

بدجنس نمیشه گفت شیطنت بچگانه

دختر بچه ها یکم اینجور مسائل دارن

با تربیت  صحیح درست حل میشه 

اره واقعا همینجوریه من هرچقدربهش محبت کنم نمیبینه ولی عمش و مادربزرگش خیلی باهاش بدرفتاری میکنن بازم ...

بدل نگیر شاید مادربزرگش داره پرش میکنه بهرحال اسمش مادرشوهره ولی بزار یمدت پیششون بمونه اونا زحمتای شب ادارایاشو بکشن تمیز کاریاشو ترو خشک کردنش گردنشون بیفته قدر زحمتاتو میدونن کوتاه میان.

به همسرت بگو دم رفتن دخترتون با دوربین فیلم بگیره بگو میخای یادگاری داشته باشیش دم رفتن بغلش کن بگو تو دختر مایی اینجا خونه توئه هر وقت دلت خواست میتونی برگردی بوسش کن بزار بره بزرگم شد خدای نکرده گفت تو جدامون کردی فیلمو نشونش میدی. در ضمن دخترتون بوس و بغل تو رو یادش میمونه اونجا با اخم و تخمشون رو برو شه مطمئننا دلش براتون تنگ میشه

بدجنس نمیشه گفت شیطنت بچگانهدختر بچه ها یکم اینجور مسائل دارنبا تربیت صحیح درست حل میشه

فرق شیطنت بچه رو میفهمم کلا بچهای که سمت خانواده شوهرم رفتن بدجنس از اب دراومدن 😂من از اینک دخترم به اونا رفته خوشحالم

یه چیزی بهت بگم حتی اگه دختر خودت بود هم تو این سن این مشکلات رو باهاش داشتی و این روند طبیعی همه ی ...

عزیزم میدونم تقصیر مادرشوهرمه حتما از زیر زبون بچه حرف میکشن و اونم چون بچه س دروغ میگه مثلا ممکنه ازش بپرسن مادرت یا پدرت نمیزننت و از اینجور سوالا