2777
2789
عنوان

دختر همسرم لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 47 پست

عزیزم متاسفانه کمبود محبت شدید داره و اینجوری میخواد ترحم بگیره با همسرت صحبت کن بگو با مهربونی و قاطعیت با دخترش صحبت کنه و بگه اگه دوسداره میتونه با مادربزرگش زندگی کنه نیازی به دروغ و ترحم نیس 😊 البته اگه همسرت درکت میکنه وگرنه حرفشو پیش نکش

چرا نمیره پیش مادرش 

با همسرت حرف بزن با خانوادش حرف بزنن بچه ۲تربیتی نشه

و با مشاور صحبت کنید این بچه مشکل روحی داره اگه خانواده همسر همکاری نکردن یا خیلی ناراحتن ببرنش پیش خودشون شما هم بهش سر بزنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مادرش طلاق گرفته الانم معلوم نیست کجاست حتی دیدن دخترش هم نمیاد

عزیزم واقعا شما موظف نیستی نگهش داری طلبکار هم هست واقعا که مادر بزرگشم ناراحته بیاد جمش کنه ببره دو روز تشک و پتو بشوره می‌فهمه چه دردی میمشی

عزیزم متاسفانه کمبود محبت شدید داره و اینجوری میخواد ترحم بگیره با همسرت صحبت کن بگو با مهربونی و قا ...

چندباری حرفش پیش اومد ولی من باهمسرم صحبت کردم که اجازه نده پیش مادربزرگش زندگی کنه میترسم درآینده از چشم من ببینه و بگه ازپدرم دورم کرد

فقط رسیدگی کافی نیست باید یه شخصیت تاثیرگذار با کلام نافذ براش باشی که میخکوبت بشه

با مشاور صحبت کردم گفت وقتی میبینی با محبت نمیشه با سیاست باهاش رفتارکن ولی من چون خودم دخترما از دست دادم اصلا دلم نمیاد دل ی دختربچه را بشکنم

چندباری حرفش پیش اومد ولی من باهمسرم صحبت کردم که اجازه نده پیش مادربزرگش زندگی کنه میترسم درآینده ا ...

عزیزدلم ببخشید ولی ده تا انگشتتو عسل کنی بزاری دهنش میگن اه اه زهرماره بنظرم یکمم بفکره خودت باش . خدا اجرتتو میده که براش واقعا مادری کردی حالا بهرحال نمیخاد با شما زندگی کنه بزار پس هرجایی که دلش خوشه یمدت همونجا زندگی کنه اینجوری قدرتو هم مادرشوهرت میفهمه و کمتر بچه رو لوس میکنه

چندباری حرفش پیش اومد ولی من باهمسرم صحبت کردم که اجازه نده پیش مادربزرگش زندگی کنه میترسم درآینده ا ...

دختر عاقلی هستی ولی شوهرت باید مدیریت کنه، کم کم با دخترش صحبت کنه که اتاق خودش بخوابه

گاهی هم پدر و دختری با هم تایم بگذرونن که کمبود محبت هاش جبران شه

خب شعور باباش باید برسه اجازه نده بره اونجا.

مادربزرگش نفهم هست کاری نمیشه کرد.با مشاور صحبت کن ببین نظرش چیه

بچه هنوز خیلی کوچیک هست دلش توجه میخواد

برای جای خوابش هنوز خیلی بچه های این سن پیش پدر و مادرند ولی اشتباه ات این بوده اجازه دادی وارد اتاق ات بشه. باید خودت یا پدرش کنارش میخوابیدی تا خوابش ببره

شب ادراری اش هم باید درمان بشه حتما باید ببری مشاور

رفتار بچه غیرطبیعی نیست ولی مادربزرگ عقل نداره. تا درست نشد هرگز بچه نیار ک زندگی ات جهنم میشه

با مشاور صحبت کردم گفت وقتی میبینی با محبت نمیشه با سیاست باهاش رفتارکن ولی من چون خودم دخترما از دس ...

اون مشاور نمیفهمیده! ینی چی با سیاست🙄

مشاورت رو عوض کن راهکار بده.باید درست بشه با راهنمایی ش نه که چرت و پرت بگه. این راه نشد راه دیگه

عزیزدلم ببخشید ولی ده تا انگشتتو عسل کنی بزاری دهنش میگن اه اه زهرماره بنظرم یکمم بفکره خودت باش . خ ...

اره واقعا همینجوریه من هرچقدربهش محبت کنم نمیبینه ولی عمش و مادربزرگش خیلی باهاش بدرفتاری میکنن بازم دلش میخواد پیش اوناباشه