2777
2789
عنوان

مرد خیلی عاشق دیدید از نزدیک تا بحال

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 80 پست
تو مصاحبه هاشآخه خیلی مورد هجمه قرار گرفت که چرا با یه خوشگل ازدواج نکرده و زنش اینجوریه و اون در جو ...

اوه چه جنتلمن

فکر کردم الکی ادا عاشقا رو درآورده دو روز بعد از هم جدا شدن😅

خوشبخت شن🤗

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
عا !یعنی ننه هاشونو دوست دارین شوهرای بدبختو نه تو فکر کن دعوا کنی به شوهرت بگی فقط بخاطر ننت طلاق ن ...

دهنت سرویس😂😂😂😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کجا هم سوال پرسیدی 😁 اکثر کاربرا مرد نرمال تو عمرشون ندیدن چه برسه به مرد عاشق، از تاپیک ها و پست ه ...

حق گفتی😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

هیش کی عاشق نیست عاشق که هیچ اگه طرفشون ودوس داشتن خیانت نمی کردن ۹۰درصد زندگیا شده خیانت اون ۱۰درصدم هست خیانت ولی اینقده پدرسوختن که کسی متوجه خیانتش نشده

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

عا !یعنی ننه هاشونو دوست دارین شوهرای بدبختو نه تو فکر کن دعوا کنی به شوهرت بگی فقط بخاطر ننت طلاق ن ...

نهههههه🤣

نمیگیریا😅

میگم شوهرم عاشقمه ولی مادرشوهرمودوستم نداره ولی من دوسش دارم

اوه چه جنتلمنفکر کردم الکی ادا عاشقا رو درآورده دو روز بعد از هم جدا شدن😅خوشبخت شن🤗

اره بابا خیلی جنتلمنه😂✨ان شاء الله

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

عزیزم خیلی عاشقت بوده واقعا..قدرشو بدون

قطعا

توی زندگی همه طلاطم پیش میاد

بعد از اینکه دید من با یکی دیگه صمیمی شدم بهم گفت بگو اون چطور باهات رفتار میکرد که ازش خوشت اومد تا منم همون کار رو بکنم 😔

فکر کردم دیوانه شده اما جوابش رو دادم و الان رفتارهاش بهتر شده

اینم بگم منم یه دفعه پیامک توی گوشیش دیدم با یه خانم

بهم گفت وقتی تو بهم خیانت عاطفی کردی خیلی احساس حقارت کردم و نمی‌دونم چرا این کار رو کردم و چون خودم یکبار بخشیده شده بودم بخشیدمش و تا امروز چیزیو از هم پنهان نکردیم و کارهای زشتمون رو به روی هم نیاوردیم

امیدوارم دیگه پیش نیاد

عشق مثل یه رودخانه س که آبهای سطحش میره و قلوه سنگای تهش میمونه مشکلات مثل آب روانن و عشقه که موندگاره .

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
یاد قربان فیلم سوجان افتادم با تاپیکت

ترکیه ایه فیلمه؟؟