2777
2789
عنوان

مرد خیلی عاشق دیدید از نزدیک تا بحال

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 80 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دامادمون ــ  ولی  ابجیم خیلی تو  کار خونه تنبله ـولی شوهرش عاشقشه

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

چراتوضیح بده😁

تو مصاحبه هاش

آخه خیلی مورد هجمه قرار گرفت که چرا با یه خوشگل ازدواج نکرده و زنش اینجوریه و اون در جواب گفته

همیشه خوشگلترش هست ولی عشق بهت یاد میده تو نبینی 

خلاصه که اره مصداق یه مرد عاشقه ، و به همین دلیل که به خانمش حرف نزنن پنج ساله اینستاشو پاک کرده 😂✨

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

کجا هم سوال پرسیدی 😁 اکثر کاربرا مرد نرمال تو عمرشون ندیدن چه برسه به مرد عاشق، از تاپیک ها و پست هاشون میشه کاملا متوجه شد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیمهمسر خودم۷ سال منو خواستمن دنبال بقیه بودمصبر کردمنو به دست آو ...

عزیزم خیلی عاشقت بوده واقعا..

قدرشو بدون

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

تو مصاحبه هاشآخه خیلی مورد هجمه قرار گرفت که چرا با یه خوشگل ازدواج نکرده و زنش اینجوریه و اون در جو ...

البته پنج سال اشتباه کردم 

حدود هفت ساله اینستاشو پاک کرده

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

عاشققققق ترین ندیدم اصن نمیدونم چیه چحوریه 

ولی خب وفادار و مهربون و پرتلاش برای همسر و خیلییی فداکار دیدم شوهرم 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
نه به خخدا این حرفتو برعکس کن

عا !

یعنی ننه هاشونو دوست دارین 

شوهرای بدبختو نه 

تو فکر کن دعوا کنی به شوهرت بگی فقط بخاطر ننت طلاق نمیگیرم 

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

کجا هم سوال پرسیدی 😁 اکثر کاربرا مرد نرمال تو عمرشون ندیدن چه برسه به مرد عاشق، از تاپیک ها و پست ه ...

اکثر مردا تربیت درست و احترام به زن نمیفهمن ، به این علته😁

♡تصور کن تا خلق کنی  و دریافت کنی

اره واقعا نامزدمو دیدم خیلی رمانتیکه و عاشقه برعکس من که اونجور حسی بهش ندارم همیشه میگه تو خیلی سردی ولی من همیشه عاشقت میمونم 

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨