2777
2789
عنوان

مامانم به زور میگه باید برا نامزدت کادو روز مرد بخری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2227 بازدید | 174 پست
خب چی جواب داد؟اصلا از اینکه توقعاتت رو بگی خجالت نکشاون باید خجالت بکشع نه تودرخواستت رو رک بگو چون ...

گفت من گفتم برا تو گل خریدم زشته برای مامانت نخرم برای همین دو تا خریدم به دوتاتون دادم میخواستم خوشحالت کنم

باز هرچی میگی بریم بخریم برای مامانا

گفتم ساعت ۱۱ شبه الانم میریم خونه مامانبزرگت تو خودتو از من جدا کردی کادوتم دادی دیگه الان میخوای چی بخری؟ مگه کادو‌رو نصفه نصفه میدن

هیچی معذرت خواهی کرد فقط 

خستم .
عزیزم چند بار بیرون رفتیم مثلا از اون گوی های شیشه ای هست توشون عروس دوماد داره از اونا گفتم چقد قشن ...

فداتشم حق‌داری

خسیس هست بنظر خودتون؟!

ببین خسیسی سخته

هیچ کس مثل خودتون نمیتونه بشناسه همسرتون را

دقت کن الان بشناسش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این مدل ادما رو باید عین خودشون رقتار کرد

من جات باشم همون گل هم نمیخرم

فقط پیام بده بگو روزت مبارک 

یه کاری کن تا گله کنه واونموقع بگی که توهم ازش نازاحتی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
گفت من گفتم برا تو گل خریدم زشته برای مامانت نخرم برای همین دو تا خریدم به دوتاتون دادم میخواستم خوش ...

میرفتی همون روز میخریدین

همینکه متوجه اشتباهش شده عالیه 

اجازه بده جبران کنه

میفهمم ادم ناراحت میشه ودیگه بهش نمیچسبه 

ولی اوایل باید تحمل کرد تا بلد بشه

متاسفانه بعضی مردا بی خیالن تواین زمینه ها

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
همیشه بهش میگم اگه من بگم ارزشی نداره که

دیگه واقعاً راه حلی جز شفاف گفتن یا بیخیال شدن 

یا فکر اساسی کردن نیست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
فداتشم حق‌داریخسیس هست بنظر خودتون؟!ببین خسیسی سختههیچ کس مثل خودتون نمیتونه بشناسه همسرتون رادقت کن ...

اره فک میکنم خسیسه😞منم عقد هستم هروقت به مامانم میگم اینجوری دعوامون میشه که تو پرتوقعی فلانی پسره رو از خودت زده کن، منم میترسم اعتراض کنم زده بشیم از هم😭😭😞

خستم .

توام گل تو شیشه براش بگیر بگو روز مررررررررد مبارک😐🩷بیشتر از این با توجه به کارا و هدیه هایی که قبلاً دادی و کارا و هدیه های که ایشون نداده، نمیصرفه

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

خب ندیده باشه ام پول میده اینا همه بهانس

همون یه شاخه گلو کادو حساب کرده😕😂

حالا بابای من همون گلم نمیخرید و تبریک نمیگفت

چقد مامانم بهش گفت من عاشق این چیزام

روز مرد و تولدش سورپرایزش کرد و کادو خرید و ...

ولی نشد که نشد

حس میکنم این چیزا باید تو وجود آدم باشه

بزور نمیتونن درکش کنن و درست اجرا کنن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

اره فک میکنم خسیسه😞منم عقد هستم هروقت به مامانم میگم اینجوری دعوامون میشه که تو پرتوقعی فلانی پسره ...

مادرت سیاست نداره

مرد رو باید بهش بگی رک وراست چیکارکنه

این مردایی که میبینی اینهمه خرج میکنن

از بس زنهاشون توگوششون میخونن ومیگن اینو میخوام اونو میخوام

میرفتی همون روز میخریدینهمینکه متوجه اشتباهش شده عالیه اجازه بده جبران کنهمیفهمم ادم ناراحت میشه ودی ...

ساعت ۱۱ شب بود میخواستیم با خانوادش بریم مامانبزرگشو ببینیم😒😒

خستم .