2777
2789
عنوان

مامانم به زور میگه باید برا نامزدت کادو روز مرد بخری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 174 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم

همین اول راه نشون بده حساسی روی این مسائل

وگرنه یک عمر باید حرص بخوری

قشنگ میگفتی توقع داشتم کادوی بهتری ازت بگیرم 

از قبل میگفتی بیا بریم برای مادرها خرید کنیم

بعضی مردها کلا تواین فازا نیستن باید هلشون بدی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

شاید بلد نیست 

اولین بار براش بخر و تو حرفا بهش یاد بده برای هرکاری مشورت کنه و برات بخره

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه ها وسط این بحثا که اسی واقعا حق داره من چی بخرم همیشه اون برام خرید کرده و من نداشتم دستم خالی بود برا تولد و روز مرد ایده بدین

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
عزیزمهمین اول راه نشون بده حساسی روی این مسائلوگرنه یک عمر باید حرص بخوریقشنگ میگفتی توقع داشتم کادو ...

عزیزم گفتم بهش توقع داشتم مشورت کنی برای مامانا چی بخریم

ولی نتونستم بگم برای خودم کادوی بهتری انتظار داشتم 😞😞😞احساس کردم بدتر خورد میشم چون این یه چیز دلی هست نه اینکه من بگم😞😞😞

خستم .

اینطور که میگی پس کلا خودشو زده به کوچه علی چپ

از همین الان رک و مستقیم بهش بگو

بفهمه که این چیزا برات مهمه و نباید اینجوری باشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

عزیزم گفتم بهش توقع داشتم مشورت کنی برای مامانا چی بخریمولی نتونستم بگم برای خودم کادوی بهتری انتظار ...

خب چی جواب داد؟

اصلا از اینکه توقعاتت رو بگی خجالت نکش

اون باید خجالت بکشع نه تو

درخواستت رو رک بگو چون مردا ذهن خوانی بلد نیستن

منم مثل شما هی تو عقد غصه خوردم توی خودم ریختم

اخرش،شوهرم گفت توهرچی خواستی من انجام دادم

بعد دیدم تقصیر خود خنگمه راست میگفت خجالت میکشیدم درخواستی نداشتم که

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بله

یکبار دیگه در آرامش زمانی که هیچ مناسبتی نیست 

مجدد همه این مسائل براش بطور شفاف توضیح بده شما

بگو من چیزی لازم داشته باشم توانایی خرید دارم تا قبل از 

ازدواجمون هم هر چیزی که خواستم خریدم و محتاج نیستم و نبودم 

اما یک سری چیزا هست که با انجام دادن یا ندادنش موجب حال خوب و نشانه اهمیت ارزش قائل شدن برای طرف مقابل هست 

من با یک کادو خیلی کوچک واقعا خوشحال میشم 

چون می‌دونم یادت به من بوده توی قلب و ذهنت بودم که اینو برام بخری پس دریغ نکن خودتو به اون راه نزن 

نذار همیشه یک موضوع را تکرار کنم وقتی خودم بگم دیگه برام اون چیز ارزش نداره 

یکبار برای همیشه این موضوع توی ذهنت جای بده 

ببین نتیجه چه خواهد شد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍