2777
2789
یعنی چی به مهمون بگی ما شام نداریم در صورتی که مامانم شام گذاشته بود

اولا برادرته باید تا الان اخلاقش دستت اومده ، بعد هم پسرا اینطوریه نوع شوخی شون ، نمیدونم چطور دلت اومد حرف مادرتو بشری به خاطر یک کلمه حرف

اره بهشون هیچی نمیگه در صورتی که من خونه بودم سر هیچ و پوچ از صبح تا شب پاچمومیگرفت دعوا بی خود بی ج ...

خب از اول رو داده بهشون معلومه الان نمیتونه جلوشونو بگیره

وگرنه تا داداشات حرف میزدن باید میگفت این خونه بزرگتر داره شما دخالت نکنید

بهر حال جایی که اذیتی نمون ولو خونه مادرت

ادم یه لقمه نون با آرامش بخوره توی خونه ی خودش بهتر از خوردن بهترین غذا با استرسه و جایی که اعصابش بریزه بهم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من متوجه نشدم چرا ناراحت شدی

پسر ۱۷ساله شیرین عقله یه چیزی میگه گفته باشه

مستقیم جوابش میدادی مثل خودش انقدر از گذشته ها نبش قبر کردی

در ضمن شما مهمان مادرت بودی و از جیب اون میخواستی بخوری ربطی به برادرت نداشته که بدت اومده و اوندی خونه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
فرض کن بری خونه یکی یه پسر گستاخ 17ساله جلوت بگه ما شام نداریم خب یعنی مزاحمید دیگه

مادرت چیزی نمیگه؟ 

من اینطور مواقع چون برادرمو میشناسم حرفشو نشنیده میگیرم

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
من متوجه نشدم چرا ناراحت شدیپسر ۱۷ساله شیرین عقله یه چیزی میگه گفته باشهمستقیم جوابش میدادی مثل خودش ...

اخه مادرمم یه کلمه نگفت فلانی چرا اینطوری میگی وایساد بر بر نگاه کرد. 

من اصلا به هیچ وجه بدون دعوت نمیرم ولی خب این رفتار برام ناراحت کننده بود یعنی چی به میهمان بگی ما شام نداریم زشته دیگه 

اولا برادرته باید تا الان اخلاقش دستت اومده ، بعد هم پسرا اینطوریه نوع شوخی شون ، نمیدونم چطور دلت ا ...

اخه مادرمم بهش چیزی نگفت خب یه کلمه میگفت فلانی به تو مربوط نیست این میخواد شام بمونه یا نه همیشه همینطورن اولین بارشون نیست که 

اخه مادرمم یه کلمه نگفت فلانی چرا اینطوری میگی وایساد بر بر نگاه کرد. من اصلا به هیچ وجه بدون دعوت ن ...

عزیزم خونه اول شما اونجاست. چرا میگی مهمونم تا زمانی که خودتو مهمون فرض کنی معلومه برادرتم اینجوری میکنه 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه مادرمم یه کلمه نگفت فلانی چرا اینطوری میگی وایساد بر بر نگاه کرد. من اصلا به هیچ وجه بدون دعوت ن ...

شما خودت از پس خودت بر بیا

وایاسدی از پسر نوجوون حرف خوردی و قهر کردی و اومدی؟؟

معلومه بازم تکرار میکنه نقطه ضعفت فهمیده

اصلا ربطی به اون نداشته میگفتی مگه از جیب توعه

شما خودت از پس خودت بر بیاوایاسدی از پسر نوجوون حرف خوردی و قهر کردی و اومدی؟؟معلومه بازم تکرار میکن ...

مامانم پشتش در میاد یک بار سر اینکه دخترم شارژرشو برداشته بود دخترمو زد منم باهاش دعوام شد مامانم برگشت گفت برای چی پسرمو ناراحت میکنی 

اخه مادرمم بهش چیزی نگفت خب یه کلمه میگفت فلانی به تو مربوط نیست این میخواد شام بمونه یا نه همیشه هم ...

اگه حساس باشی ، خودت آسیب میبینی ، برادر میتونه بهترین رفیق آدم باشه ، به شرطی بلد باشی با مردا چطور رفتار کنی ، اون یه حرفی زد گاردی که گرفتی مسلما رابطه ات را با خانواده ات خراب کنه ، فقط ۱۷ سالشه  میتونی راحت قلبشو بدست بیاری 

مامانم پشتش در میاد یک بار سر اینکه دخترم شارژرشو برداشته بود دخترمو زد منم باهاش دعوام شد مامانم بر ...

از اول خودت رو دادی و نقطه ضعف ازت گرفتن و بدتر هم میشع

نمیگم دعوا کن جواب دادااشت مثل خودش بده

یه جمله اون گفت تو هم یه جمله بگو و خلاص نه دعوا 

تازه قهر کردی اومدی اونا خوب نفطه ضعفت پیدا کردن