2777
2789
عنوان

اصلا نمیتونم قبول کنم دو ماه مونده عید

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 46 پست
هم درد 🤭😂

باورم نمیشه انقدر زود گذشت!☹️😂

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انگار همین دیروز بود

آره واقعا انگار پارسال بود🤕

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

انگار همین دیروز بود

آره دقیقا

با ماسک و دستکش و الکل😂😂😂

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

دقیقا امسال آخرین سال مدرسه منهو نمیتونم بپذیرم فقط یکی دو ماه دیگه همو داریم (من ازدواج میکنم میرم ...

عزیزم 

ولی مدرسه که تموم بشه یه نفس راحت میکشی 

خوشبخت ترین باشی گل من🌸

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
نه بابا کجاش تا چشم باز کنیم می‌بینیم ۴۰ سالمونه😂😭🤣

😂😂 من عاشق نوروزم 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

باورم نمیشه انقدر زود گذشت!☹️😂

😂😂😂منم واقعا چند سال دیگه میشه ۴۰ سالمون میگیم مگه همین دیروز نیود که ۱۹ سالم بود 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
عزیزم ولی مدرسه که تموم بشه یه نفس راحت میکشی خوشبخت ترین باشی گل من🌸

نه دلم نمیخواد تموم‌ شه درسته از مدرسه خوشم نمیاد ولی عاشق دوستامم

ممنونم همچنین:)))❤️

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

😂😂 من عاشق نوروزم

منم ولی الان دیگه اون شور و شوق عید نمونده 

قبلا خیلی عالی بود

😂😂😂منم واقعا چند سال دیگه میشه ۴۰ سالمون میگیم مگه همین دیروز نیود که ۱۹ سالم بود

😂😂😂👍

نه دلم نمیخواد تموم‌ شه درسته از مدرسه خوشم نمیاد ولی عاشق دوستاممممنونم همچنین:)))❤️

دوست و بیخیال گلم 

تنها ضرری که میتونه به آدم برسه از طرف دوسته