2777
2789
عنوان

زن پسرخالم به همسرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 4567 بازدید | 190 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم به شوهرم مبگفتم کلا کنسل کنه این جریانو بهونه الکی بیاره

شاید ولی نه من تو کارای همسرم دخالت نمیکنم چون ملک خودشه

اشکالیم نداره پسرخالمه جای دوری نمیره..اما امان از وزش😂

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

من بودم همون اول دخالت میکردم نمیزاشتم بده

شاید ولی اخه ملک خودشه من هیچوقت به خودم شخصا چنین اجازه ایی نیپدم تو کارای شخیص دخالت کنم

درسته زندگی مشترکه اما ادما باید حد و مرزاشون حفظ بشه

ایجور آدما فکر میکنن زرنگن رفتن دوتاشون و زدنمث یکی تو فامیلمون پسره۳۵سالشه البته قیافه و هیکل و شعل ...

آره بره بگیره اصلا دهه هشتاد هم نه بره با دهه نود ازدواج کنه دهه نودی ها هم که اکثرا اسوه ی نجابت هستن.بنده خدا 

ادما تعییر میکننن شاید اره شایدم نه

خب یه سوال 

اگر یکی پولدارتر از همسر شما و خوشگلتر از همسر شما بخواد از شما خواستگاری کنه اونموقع چی؟ 

مثلا همسرتون طلا فروش و به گفته خودتون خوشتیپه 

اگر مثلا یه پزشک خوشگل همسن همسرتون هم شما رو بخواد چی؟ با این دست فرمون خب مسلما دست بالای دست بسیاره 

هرچند بازهم میگم رو پول هیچ بنی بشری نمیشه حساب کرد جز پول و سرمایه خودت 

آره بره بگیره اصلا دهه هشتاد هم نه بره با دهه نود ازدواج کنه دهه نودی ها هم که اکثرا اسوه ی نجابت هس ...

همون دیگه نمونش همین اسی تو تاپیکاش دنبالدهزار نفر بوده

دالانم از بی پولی خودش و به هر دری میزنه

البته مردی که پول داره عقل خوبی داره ک پول جمع کرده و نمیاد سرمایشو پای یک کسی که کیسه دوخته بریزه

این تاپیک که فیک بود

اما واقعیاش همینان که آمار خیانت و هزار فساد و تو جامعه باز میکنن

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

شاید ولی نه من تو کارای همسرم دخالت نمیکنم چون ملک خودشهاشکالیم نداره پسرخالمه جای دوری نمیره..اما ا ...

در نهایت منت سر خودت میوفته چون شوهرت بخاطر تو به اونا خونه داره میده نه دیگران  ،هر چی هم بشه در اخر شوهرت میگه فامیل تو بودن که اینطوری کردن شما بودین که محتاج من بودین نمیگه که تو دخالت نکردی خود شوهرت داده همه چی سر تو میشکنه

ببینید دوست عزیز مورد اول در رابطه با تاپیکتون : خب همسر جنابعالی کار درستی نکرده و شما هم نباید اجا ...

صحیح چقدر افرادی مثل شما نایاب شدن نظرات شخصی تونو در حین احترام بیان کردین

اما دیدگاه شخصی من این بوده که ادما با ازدواج و زندگی و مشترک بازهم یکسری حد و مرز شخصی دارن

من هیچوقت به خودم این اجازه رو نمیدم تو کارای همسرم دخالت کنم چون ملک خودشه

و درمورد پسرخالم باید بگم دادن این ملک به اشنا یا غریبع فرقی به حال من نداشت..و اگر ما خوبی به کسی میکنیم نباید منتظر بازگشت خوبی از جانب اون شخص باشیم

و همسر منم مولتی میلیاردر نیستن اما انقدر دارن که نیازی به پول رهن اون خونه ندارن و یه کادویی بود از طرف همسرم به پسرخالم و من خیلیم خشحال شدم از اینکارشون که انقدر ادم سخاوتمندیه البته من با خانواده همسرم خیلی ساله اشنا هستیم و پولدارای تازه به دوران رسیده ایی نیستن و همیشه چشم و دل سیر بودن..

موضوع انقدرم برام جدی نبوده چون جایگاه من تو زندگی همسرم مشخصه اما دوست داشتم حس و حال اون لحظه رو باهاتون شیر کنم بلکه از بار روانیم کمتر بشه

درمورد سنم درسته از لحاظ عددی زیاده و از ملاکای ازدواج سنم هست ولی سن تضمین کننده ازدواجم نیست و باز همه جی برمیگرده به دوطرف

اره بوی کباب میاد خر داغ میکنن

🤣🤣🤣

ایناا بخاطر تربیت نکردن درست خانواده هاست که بچه باید توقعش و از دیگران و جامعه کم کنه و خودش برای خواسته هاش تلاش کنه

و اینکه توهم نزنه(معنی واقعی خانواده رو درک کنه)

و مفهموم واقعی که برای چی به این دنیا اومده قراره چجوری زندگی کنه و چی و چجوری بدست بیاره

خدای نکرده نداشتن آگاهی باعث میشه همینا به هزارمین فساد آلوده شن

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

ذات تغییر نمیکنه

قشنگ گفتی موافقم باهات

ذات نه ولی یچیزی هست که باعث میشه رفتار ادما بدور از ذات تو موقعیتای مختلف فرق کنه.بهش میگن احساس

قشنگ گفتی موافقم باهاتذات نه ولی یچیزی هست که باعث میشه رفتار ادما بدور از ذات تو موقعیتای مختلف فرق ...

یچیزم هست ب اسم عقاید.  ک اینجور ک مشخصه و خودتونم گفتین داخل شما عقایدتون بر احساستون غلبه داره

عقاید شما هم اینه ک هرچی پولدارتر بهتر. و اگ پولدار نباشه نباید با من باشه

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
در نهایت منت سر خودت میوفته چون شوهرت بخاطر تو به اونا خونه داره میده نه دیگران ،هر چی هم بشه در اخ ...

شاید نمیتونم منکر حرفت بشم چون از ادمیزاد هیچی بعید نیست

بخاطر همینم منم دخالت نمیکتم تو کاراش..ولی یچیزی میدونم اونم اینکه همسر من اینکارو بخاطر بدست اوردن دل من یا خودشیرینی یا هرچیز دیگه ایی انجام نداده..

چون منو میشناسه و میدونه زندگی بقیه واسم مهم نیست و خودشیریناشو پیش من یجور دیگه انجام داده😂