2777
2789
عنوان

بکارتم اسیب دیده😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 56 پست
عزیزم کی گفته که داره؟.... نمیشه که گناه مردم رو پاک کرد شاید همسر آینده ایشون مردی هست که پاکه بنظر ...

چون دقیقا مردسالاری همینو میخواد!

که خانوما اینقدر درگیر پاکدامنی باشن که حتی در پاکدامن ترین حالت هم باز نگران باشن

ولی مردا در هرزه ترین حالت باز هم طبیعی بدونن چیزی که هستن رو

نگاه درست نگاه متعادله!

تا حالا دیدین مردی نگران این باشه نکنه خانومم فکر کنه من قبلا با کسی بودم؟!

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اسی بنظرم فقط وسواس داری وگرنه من به عنوان یک زن اینو میدونم که سرراه نیست و با همون رابطه هم آسان نیست😊

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بکارت= مایه استرس و نگرانی دختران

عزیزم پروفایلت خودتی؟😍

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

تاپیکاتو خوندم شما مشکل حاد وسواس فکری دارید  حتما ب روانپزشک مراجعه کنید بخاطر خودتون میگم انقد استرس  بخودتون ندید  برید روانپزشک   همینطور ک جسم بیمار میشه روحم بیمار میشه و باید ب پزشک مراجعه کرد انقد خودتو اذیت نکن صد درصد برو روانپزشک

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

برو یه ماما دیگا بنظرمن اشتباه کرده

دومین ماما بوده که رفتم قبلی گفت گشاده حالت دخترانع نداره 

اینم که... 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

اسی بنظرم فقط وسواس داری وگرنه من به عنوان یک زن اینو میدونم که سرراه نیست و با همون رابطه هم آسان ن ...

ببخشید من ی سوال راجب همین موضوع دارم میشه درخاست بدم پرسیدم جواب دادید لغو بزنید؟

لطفا 

بنظرم یک اقا وقتی خودش پاکه دلش میخواد همسرم مثل خودش باشه بعضی ها هم براشون مهم نیست و اینکه خودشون ...

نمیدونم حرفتون اصلا چه ربطی به موضوع داره!

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ببخشید من ی سوال راجب همین موضوع دارم میشه درخاست بدم پرسیدم جواب دادید لغو بزنید؟لطفا

ببخشید نه! بخاطر یسری مسائل درخواست دوستی قبول نمیکنم🌷

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖