2777
2789
عنوان

توی خیابون یجوری شوهراشونو میچسبن

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 70 پست
نه همیشه نه اینم من نمیدونستم خودش بهم گفت گفت بیا باهم بریم برا خونه خرید کنیم تورو ببینه انقد شمار ...

اتفاقا مردایی که اینجوری میگن دقیقا چشمشون دنبال اون دختره هم تورو حسود میکنه نسبت به اون دختره هم میخواد دختر سوپر مارکتی حسود نسبت به تو

خیلی مراقب باش شوهرت موذیه 

واسم مهم نیست حالا بچسبن یا هرچیزی زندگی خودشون . اونجایی بد میشه که شوهر هیز داره یکی دید میزنه بعد ...

دیگه عزیزم شما هم خودت زنی 

وقتی نتونه شوهرشو جمع کنه کاره دیگه ایی از دستش برنمیاد طفلی چیکارکنه؟! نباید قضاوت کنیم 

حالا یکم یادبگیریم پشت هم باشیم چی میشه مگه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چمیدونم شاید بد نگاه کردی گاهی وقتا نگاه آدم عمیق که بشه یکم بد میشه خودتم متوجه نمیشی

چی بگم..

تو این تاپیک که منو خرابم لقب دادن جلب توجه میکنم نخ میدم..

با این دل سیاه شون چطور قضاوت براشون آب خوردنه! 

پدرم کوروش و مولایم علیست ؛ (مشکلی با امضایِ من داری عزیزم عنوان نکن؛نظرت برای خودت محترمه🙏)

مشهد سمتِ ما دو قدم راه بری ریسه میری🌝

نمیدونم منکه مشهدم چیزی ندیدم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم درسته شما همسر داری بهتر از اون ولی اینقد هستن از این آدما که به قول خودت نیزه گرفتن دستشون او ...

آره خودمم کم نمیبینم وقتی باهم بیرونیم. ولی من نگاهم یا به فروشگاه هاس یا خانوما یا زمین. چطور همچین رفتاری دارن!

پدرم کوروش و مولایم علیست ؛ (مشکلی با امضایِ من داری عزیزم عنوان نکن؛نظرت برای خودت محترمه🙏)

دیگه عزیزم شما هم خودت زنی وقتی نتونه شوهرشو جمع کنه کاره دیگه ایی از دستش برنمیاد طفلی چیکارکنه؟! ن ...

بله زنم ولی حق و ناحق نمیکنم . 

اتفاقا چون باید پشت هم باشیم نباید تاوان هیز بودن شوهر من و بی عرضه بودن خودم یه زن دیگه بده

چی بگم..تو این تاپیک که منو خرابم لقب دادن جلب توجه میکنم نخ میدم..با این دل سیاه شون چطور قضاوت برا ...

شوهراشون خارش نداشته باشن سفارش ندارن

اتفاقا این نشون میده چقدر شوهراشون نامرد و هولم اینا اتقدر میترسن

کلا یه عده هستن ذهنشون فکر میکنه یه دختر دنبال شوهرشونه ...

به خدا شوهرش فقط برای خودش جذابه 🥴

دیگه از دست اینا یه نگاه عادی به جلو هم نمیتونیم داشته باشیم 😂یه سری هی یه خانمی بود شوهرش دقیقا جایی وایستاده بود که تو باید نگاه کتی ببینی کدوم ایستگاه مترویی ،هیچی هی چشمم میخورد به لینا ،یه حرکاتی اومد که میخواستم بالا بیارم 🥴خوب جای بدی وایستاده بودن و ...،فکر میکنن هر نگاهی منظور داره ،حالا استرس ایستگاه اشتباهی رفتن داشت منو میکشتا 

🤍🩶🖤
نمیدونم منکه مشهدم چیزی ندیدم

اینکه ندیدی اینجور چیزا خیلی خوبه.

ولی تو رفتار منم ندیدی که پستی رو که داره به من میگه بابد خراب بازی درمیاری بد نگاه میکنه لایک کنی. همونطکر که اونو ندیدی اینم ندیدی🙏🌝! حق الناس از دیوار مردم بالا رفتن نیس. لایک یه پست که قضاوت میکنه دیگری رو هم حق الناسه عزیزم. موفق باشی‌.

بله زنم ولی حق و ناحق نمیکنم . اتفاقا چون باید پشت هم باشیم نباید تاوان هیز بودن شوهر من و بی عرضه ب ...

کسی قرار نیست تاوان کسه دیگه ایی رو بده 

بلاخره ما داریم همه مون باهم زندگی می‌کنیم 

یکمی درک کنی جای دوری نمیره فک کنم یا 

شوهر نداری یا اگه داری هیز نیست که بفهمی 

چی میگم 

کلا یه عده هستن ذهنشون فکر میکنه یه دختر دنبال شوهرشونه ...به خدا شوهرش فقط برای خودش جذابه 🥴دیگه ا ...

بعد همجنس خودت به تو لقب میده میگه حتما تو یه حرکتی میزنی.

والا بلا من تعهدو خوب بلدم چشمم فقط روی یه مرد بازه ولا غیر.

چطور انقد راحت قضاوت میکنن الله علم!!

کسی قرار نیست تاوان کسه دیگه ایی رو بده بلاخره ما داریم همه مون باهم زندگی می‌کنیم یکمی درک کنی جای ...

طرف داره از جانب شوهر من ازار میبینه بعد منم برم بهش چشم غره برم؟؟؟؟ این میشه درک کردن؟؟؟؟ 

خیر مجردم اما حاصل تربیت یک مادر متاهل هستم . پس زنی متاهل که سابقه ۳۰ سال زندگی مشترک داره این دیدگاه داره و ب من منتقل کرده

طرف داره از جانب شوهر من ازار میبینه بعد منم برم بهش چشم غره برم؟؟؟؟ این میشه درک کردن؟؟؟؟ خیر مجردم ...

به مرد ذلیل ها توجه نکن. واقعا دیدگاه خوبیه.