انگار با نیزه اومدی شکارِ مردای متاهل. نترس عزیزم خودم یکی دارم تو خونه که بغل دستیت انگشت کوچیکشم نمیشه. چش غره های عجیب غریببب. چتونه واقعا؟ خوبه حواست به شوهرت باشه. ولی مارو قورت نده با چشم.
پدرم کوروش و مولایم علیست ؛ (مشکلی با امضایِ من داری عزیزم عنوان نکن؛نظرت برای خودت محترمه🙏)
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
لینک ناشناس: https://daigo.ir/secret/2766070756 تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️🩹🫀 ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...
از حرکات و جلب توجهاشون مشخصه خبمتاهل دنبال جلب توجه نیس
اینکه یهو چشمت میوفته میبینی دو نفر دست تو دستن بعد نه تو زنه رو میشناسی نه تو اونو عین الیزابت پنجم راه میره بد نگاه میکنه کجاش جلب توجهِ؟ چشام تو ویترین عبا ها بود😐😐
پدرم کوروش و مولایم علیست ؛ (مشکلی با امضایِ من داری عزیزم عنوان نکن؛نظرت برای خودت محترمه🙏)