2777
2789
عنوان

توی خیابون یجوری شوهراشونو میچسبن

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 70 پست
والا ما که ندیدیم، حتما تو حرکتی میای که اونا هم اینجوری واکنش میدن

حالا ندیدی نیازی نیست رفتامو تو خیابون قضاوت کنی... چقدر راحته براتون این کار!

پدرم کوروش و مولایم علیست ؛ (مشکلی با امضایِ من داری عزیزم عنوان نکن؛نظرت برای خودت محترمه🙏)

همیشه با شوهرتی ؟ شوهرت نامرد نباشه و خارش نداشته باشه اتفاقی نمیوفته

نه همیشه نه 

اینم من نمیدونستم خودش بهم گفت 

گفت بیا باهم بریم برا خونه خرید کنیم تورو ببینه انقد شماره نده بهم 😐

بعضی مردا واقعا ته بیشعورین انگار چون شوهر ندارن باید برم زندگی یکی دیگه رم خراب کنن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم که حتی سوپری سر کوچه مون همش به شوهرم نخ میده جن ده ی اشغال چرا نباید بهش بچسبم؟!

نخ دادن آره. نگاه معنادار کنه طرف بازم آره باید چسبید. من دارم لباسا رو نگاه میکنم برمیگردم میبینم نه منو میشناسه نه من اونو داره چش غره ام میره😐😐😐

پدرم کوروش و مولایم علیست ؛ (مشکلی با امضایِ من داری عزیزم عنوان نکن؛نظرت برای خودت محترمه🙏)

واسم مهم نیست حالا بچسبن یا هرچیزی زندگی خودشون . اونجایی بد میشه که شوهر هیز داره یکی دید میزنه بعد ...

مردسالاری تو سرشون کرده همیشه زن بده زن مقصره زن بدهکاره زن گناهکاره 

فقط اون نرای متاهل که خودشونو مجرد جا میزنن مخ دخترا و زنای مردمو میزنن همشون منم 😅

التهای سرگردان 

از کجا میدونه همه دخترای اون پیاده رو مجردن🤣😑

از حرکات و جلب توجهاشون مشخصه خب

متاهل دنبال جلب توجه نیس

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

حق دارن، من متاهلم و تجربه کردم، اینو واقعا‌ میگم بعضی خانمهای متاهل هستن تا میفهمن آقایی متاهل هست ...

بخدا من مرده رو هنوز نگاه نکردم یهو صورتمو برمیگردونم میبینم دست تو دست زنه بد نگاه میکنه😐😐

نه همیشه نه اینم من نمیدونستم خودش بهم گفت گفت بیا باهم بریم برا خونه خرید کنیم تورو ببینه انقد شمار ...

شوهرت میخواسته جلو تو بازار گرمی‌کنه یا تبلیغ خودشو کنه نمایش کثیف مرداس برای اینکه حسادت زنارو تحریک اینهمه سومر مارکت خب میرفت یجا دیگه 

واسم مهم نیست حالا بچسبن یا هرچیزی زندگی خودشون . اونجایی بد میشه که شوهر هیز داره یکی دید میزنه بعد ...

وای وای حقققق😐😐

نخ دادن آره. نگاه معنادار کنه طرف بازم آره باید چسبید. من دارم لباسا رو نگاه میکنم برمیگردم میبینم ن ...

چمیدونم شاید بد نگاه کردی 

گاهی وقتا نگاه آدم عمیق که بشه یکم بد میشه 

خودتم متوجه نمیشی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
از حرکات و جلب توجهاشون مشخصه خبمتاهل دنبال جلب توجه نیس

اینکه یهو چشمت میوفته میبینی دو نفر دست تو دستن بعد نه تو زنه رو میشناسی نه تو اونو عین الیزابت پنجم راه میره بد نگاه میکنه کجاش جلب توجهِ؟ چشام تو ویترین عبا ها بود😐😐