2777
2789

سفید و زردرو جدا. میزنی ؟ 

سفید بصورت دورانی باید بزنی که پفش نخوابه

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تخم مرغارو رو خوب هم بزن

بکینگ پودرم بریز

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بعد ریختن آرد با همزن دستی آروم هم بزن

بستگی به رسپی هم داره که چطوری باشه

اگه زرده و سفیده و جدا درست کنی بیشتر پف میکنه 

دنبال رسپی باشه که زرده و سفیده جدا باشن

بعد درست کردن مایع سریع بزار داخل فر یا قابلمه


من دوقاشق کوچیک ، بکینگ پودر میریزم تو آرد زمانی که الک میکنم ..خیلی پف میکنه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

۳ بار اردشو الک کن

زرده سفیده رو نیاز نیس جدا کنی 

ولی ۱۰ دقیقه با شکر و وانیل وهمزن برقی هم بزن

اردو کم کم اضافه کن در حدی ک مثل بستنی اب شده بشه

نذار مایع کیکت سفت بشه

بیکینگ پودر هم همون یک قاشق چایی خوری بریز


اگه فرت برقیه اولش با دمای ۱۸۰ درجه المنت پایین روشن ۱۰ دقیقه بذار تو فر بمونه

بعد ۱۰ دقیقه ۳۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه المنت پایین بذار کم کم پف میکنه

واسه طلایی شدن روش ۵ تا ۸ دقیقه با درجه ۱۷۵ المنت بالارو روشن کن

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز