۳ بار اردشو الک کن
زرده سفیده رو نیاز نیس جدا کنی
ولی ۱۰ دقیقه با شکر و وانیل وهمزن برقی هم بزن
اردو کم کم اضافه کن در حدی ک مثل بستنی اب شده بشه
نذار مایع کیکت سفت بشه
بیکینگ پودر هم همون یک قاشق چایی خوری بریز
اگه فرت برقیه اولش با دمای ۱۸۰ درجه المنت پایین روشن ۱۰ دقیقه بذار تو فر بمونه
بعد ۱۰ دقیقه ۳۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه المنت پایین بذار کم کم پف میکنه
واسه طلایی شدن روش ۵ تا ۸ دقیقه با درجه ۱۷۵ المنت بالارو روشن کن