من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
برنامتون برای بعد از صحبت کردن ایشون با مادرتون چیه؟ قراره طبق روال قبل ارتباطتون ادامه پیدا کنه یا قزاره مادرتون توی قرارهاتون حضور داشته باشه و روی تک تک صحبتها و پیامهاتون نظارت و دخالت داشته باشه؟
در حریان قرار گرفتن مادرتون چجوری قراره تضمین بده که این پسر بعد چند سال رابطه رو کات نکنه؟
این همه آدم که طلاق میگیرن کل خاندانشون در جریان ارتباطشون بودن، ولی باعث دوام زندگیشون نشده!!!
برنامتون برای بعد از صحبت کردن ایشون با مادرتون چیه؟ قراره طبق روال قبل ارتباطتون ادامه پیدا کنه یا ...
نمیدونم بنظرم باید مادرم بفهمه و با دونستن مادرم مثلا میخوایم بریم بیرون بریم و اینجوری میفهمم منو دوست داره ک اومده با مامانم صحبت کنه ن مادرم فقط در جریان باشه
نمیخوام چند سال باهاش باشم هر کاری کنه باهام بعد بره