2777
2789

خیلیییی خوشگل بودددد تو عروسی چشام فقط ب اون بوددددد

طرف ما زود ازدواج میکنن دختره ۱۴ ساله بود

سفید بود موهاش تا کمر ابروهاش بور بود اما چشاش انگار ی برقی داشت بخدا شبیه عروسکا بود 

ی رز قرمز زده بود ارایشم زیاد نداشت

قدشم متوسط بود

هنوز ک هنوزه همش ب رقصا و حالت نگاهاش تو سرمه

خیلییییی خوشگلللل و ناز بود از عروسکاهم خوشگلتر

پسره هم دیدش ب مامانش گفته من فقط همینو میخوام برین نشونش کنین تا عروسش نکردن وگرنه من داماد نمیشم

خوشبحال شوهرش

افراد زیر ۱۸ سال تو هیچکدوم از تاپیکای من شرکت نکنید مرسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طفلک بچه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بیچاره بچه ۱۴ ساله

عزیزم نگو بیچاره

بعضی از دخترا البته اکثرشون خودشون دوس دارن ازدواج رو

مخالف ازدواج اجباری و سن کم هستم شدییید

امااا وقتی دختره خودش میخواد پدرمادر چیکار کنه

من کسیو میشناختم دختره خودشو میکشت برای شوهر کردن پدرمادرش هرکاری کردن نتونستن مانع دختره بشن الان عروسی کرده چنان افتخاری هم میکنه

خودمم‌ همچین مشتاق نیستم تو تاپیک عقب مونده هایی مثل شما شرکت کنم 😂

😂😂😂😂😂😂

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.