2777
2789
عنوان

خواستگارم این شرایط رو داره

264 بازدید | 55 پست

با اخلاق 

با ایمان

خوش فیس هست

خوش صداهم هست

ولی چیزی ک خیلی مهمه اینه ک اخلاقش خیلی خوبه و ادم منطقی و با ایمانیه بسیار مومنه و بعد ازدواجم میخاد خادم حرم بشه شغلش ازاده و خونوادشو هندل میکنه به لحاظ مالی یکم مسئله داره خونه و ماشین نداره ولی میگه کتبا قول میدم همه تلاشمو بکنم من تک دخترم خواستگار زیاد دارم ولی رو این یکی دودل شدم از همه لحاظ خوبه بغیر مالی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااای خادم حرم😍😍😍من بودم قبول میکردم قرار نیست همه خونه و ماشین داشته باشن بعد ۱۳سال زندگی متاهلی ...

سر همینکه ادم پاکیه و با ایمانه یکم من دودل شدم راستش الان کم پیدا میشه

بله واقعا من از لحاظ مالی اوکی هستم شوهر آدم سر به راهی نیست میگم کاش سربه راه بود هیچ هم نداشتم

این شدیدا با ایمان و چشم پاکه اخلاقشم خدایی خیلی خوبه و حدود رو میدونه ...بخدا کلافه شدم 

خودمم کار میکنم