2777
2789
عنوان

خواستگارم این شرایط رو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم قبول نمیکنم اخلاق خیلی مهمه اما این آقا به لحاظ مالی هیچی نداره واقعا

سن شما هم زیاد نیس تا ۳۰وقت داری 

بعدم اومدیم و بعدا رنگ عوض کرد و واقعا اخلاقش اینقدم خوب نبود اونموقع تکلیفت چیه؟

باز خونه نداشتنش هیچ ماشین چرا نداره با ماهی ۳۰میلیون درامد؟

من باشم قبول نمیکنم اخلاق خیلی مهمه اما این آقا به لحاظ مالی هیچی نداره واقعاسن شما هم زیاد نیس تا ۳ ...

برای همین اخلاقش ببینم چطوره گفتم یه دوسه ماهی در ارتباط باشیم چون خواستگار دارم بازم 

اگه خواستی ازدواج کنی فراموش نکن درامدت مال خودته

اونکه اره اصلا گفت قصدت از کار کردن چیه گفتم تفریحی یعنی یه جوری فهموندم ک درامدم مال خودمه و گفت لازم نیست اذیت کنی خودتو من وجودمو میزارم برات و از این حرفا

اره دقیقا اینم هست ولی خب اینم بگم فقط مامانشه ...

اهان اگه فقط مادرش خب شرایط فرق داره اونم گناه داره

و اینکه مادرش مادر خوبی باشه 

مثلا مامان بزرگ من از داییم پول میگیره (پدربزرگم سال هاست که فوت کرده و این کمک مالی به مامان بزرگم از طرف دایی چند ساله که شروع شده ) و همش میگه که ازدواج نکنی ها زنت پس فردا مارو از هم جدا میکنه من بدبخت میشه یا میگه تو با زن نمیسازی نمیتونی تحمل کنی صدای زن و بچه رو

و به دلایل مختلف همش تیغش میزنه

الان داییم میخواد گردنبند خودش رو بفروشه برای رهن خونه (تهرانه) مامان بزرگم این وسط گیر داده که گوشی میخوام و سه تومن پیش قسطی گوشی باید بدن 

پس چیکار کنه مادرش رو رها نباید کنه چند خواهر برادرن؟چندسسالتون هست دوتاتون؟خونوادت چی میگن؟

خونوادم میگن فکراتو بکن

من ۲۵اون۲۷

بعد فقط مامانش هست تو شهر خودشون ک این براش پول میفرسته یع خواهر داره ک ازدواج کرده خواهرش ک این رابطه ش با خواهرش خوب نیست

اونکه اره اصلا گفت قصدت از کار کردن چیه گفتم تفریحی یعنی یه جوری فهموندم ک درامدم مال خودمه و گفت لا ...

اصلا بیخیال کار شدنت نشو

بگه کار نکن من بهت پول میدم ها برو سرکارت استقلال داشته باش

اهان اگه فقط مادرش خب شرایط فرق داره اونم گناه دارهو اینکه مادرش مادر خوبی باشه مثلا مامان بزرگ من ا ...

نه مادرش اصلا گفته ازدواج کن مادرش کار نداره اینم خیلی حساسه گفت دوست ندارم ک حونوادم تو مسائل من دخالت کنن از همین اولم بگم ما مشهدیم اونا شهر خودشون من چیزی نگفتم 

اصلا بیخیال کار شدنت نشوبگه کار نکن من بهت پول میدم ها برو سرکارت استقلال داشته باش

نه حرف زدم تازه گفتم من میخام دوتا دوره دیگه ببینم دوتا کار پاره وقت دیگه هم داشته باشم گفتم اصلا بحث این چیزا جداست

یه چند ماه ترو خدا با چشم باز بیا و برو عاقلانه فکر کن ❤️

اره راستش اولش جواب محکم نه دادم بدون فکر خیلی پیگیره میگه بخدا دست خودم نیست نمیدونم چیکار کنم نمیتونم فراموش کنم