2777
2789
عنوان

پدر دوست پسرم فوت شده چی بگم بهش

194 بازدید | 24 پست

سلام دوستان پدر دوست پسرم فوت شده راهمون دوره نتونستم برم همون‌جوری تسلیت گفتم امروز سومش بود نمیدونم چی بگم بهش چجوری باهاش حرف بزنم زنگ بزنم نزنم چی بگم 

بگم خوبی؟ سوال مسخره ای 

اصلا نمیدونم براش چی بنویسم 

میشه لطفاً خواهرانه راهنمایی کنید چ پیامی بهش بدم ممنون میشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلداریش بده آرومش کن 

اون الان به خوبی؟ نیاز نداره آخه 

بنظر تو خوبه حالش؟ یه چیز واضحه چرا باید بپرسی 

که چی که بگه خوبم یا بدم باهاش حرف بزن آرومش کن ارتباط بگیر اون الان داغونه

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

بهش زنگ بزن ازش معذرت خواهی کن بخاطر نرفتنت و تسلیت بگو و خودتو شرمنده نشون بده از اینکه نتونستی بری

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...

ینی اصلا توی این 3 روز پیامش ندادی؟ 

سلام خیلی متاسفم از بابت این اتفاق انشاالله که روحش در آرامش باشه این مدته اگر نبودم دلیل بر این بوده که تو درگیر مراسم بودی نخواستم مزاحمت بشم من همیشه هستم اگه نیاز به درد و دل و هم صحبت داشتی من هستم عزیزم.  خدا رحمتش کنه. 

هیق هیق 

خدا رحمتش کنه عم اخرش باشه 

منم چند وقت پیش مادر بزرگ دوستم فوت شدن

نمدونمم چی بگیم واقعا اینجور جاها

ولی من بهش گفتم هروقت حالت بد بود بیا صحیت کنیم و..

پروفایلمم یه خاطرش عکس تسلیت و سیاه گذاشتم

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤
دلداریش بده آرومش کن اون الان به خوبی؟ نیاز نداره آخه بنظر تو خوبه حالش؟ یه چیز واضحه چرا باید بپرسی ...

چی حرف بزنم دقیقاً بگم چی 

بعد سلام دیگه نمیدونم 

بگم چی 

بگم مامانش چطوره چی بگم سر حرف پیدا نمیکنم