2777
2789
رشته ای ک حتی تو پیام نورم و بدون کنکور و باسوابق پذیرش هزار نفری داره همین میشه

اموزش ابتداییم توی پیامنورو دانشگاه ازاد هست محض اطلاع.رشته ای که سالی ۱۰۰هزار نفر پذیرش داره و نهضتی هم قبول میکنه و ماهی ۱۲تومن درامدشه رو با وکلا مقایسه نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اموزش ابتداییم توی پیامنورو دانشگاه ازاد هست محض اطلاع.رشته ای که سالی ۱۰۰هزار نفر پذیرش داره و نهضت ...

اون آموزش ابتدایی این آموزش ابتدایی نیست

مغالطه اشتراک لفظه حرفت

باز خوبه فرهنگیان همونو داره وکیلا ک تو اسنپن همش

من بااین کاربری به آرزو هام رسیدم 💌🧿...                       

اون برا دهه هشتاد بود الان همه وکیلن شدیدا اشباع شده کسی ام ب دختر وکیل کار نمیده بدنم ب اقاها میدن

من وکیل هستم و تازه کار درآمدم خیلی بیشتر از یک معلمه با سابقس در کمترین حالت وجود پرونده و بیکاری حتی

صرفا بخاطر رشته خودتون شغل های دیگرو تخریب نکنید

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.کاربری دست ۳ نفره

اون آموزش ابتدایی این آموزش ابتدایی نیستمغالطه اشتراک لفظه حرفتباز خوبه فرهنگیان همونو داره وکیلا ک ...

چی اون امورش ابتداییه این اموزش ابتدایی نیست؟متوجه حرفت نشدم !...درضمن اول به اسم اموزش ابتدایی میگیرنشون بعدش میبینی دبیرستان دارن تدریس میکنن..نکته دوم هم اینه ک اونی ک اسنپ کار میکنه وکیل نیست..احتمالا دانشجوی حقوقه♥️درضمن اسنپ هم درامدش بیشتر از معلمیه

اون آموزش ابتدایی این آموزش ابتدایی نیستمغالطه اشتراک لفظه حرفتباز خوبه فرهنگیان همونو داره وکیلا ک ...

من که تو این حوزه کاری هستم وکیلی که تو اسنپ باشه ندیدم

فکر کنم شما از وکلا خاطره خوبی ندارید

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.کاربری دست ۳ نفره

من وکیل هستم و تازه کار درآمدم خیلی بیشتر از یک معلمه با سابقس در کمترین حالت وجود پرونده و بیکاری ح ...

فارغ التحصیل کدوم دانسگاهید

چی اون امورش ابتداییه این اموزش ابتدایی نیست؟متوجه حرفت نشدم !...درضمن اول به اسم اموزش ابتدایی میگی ...

حداقل سرو کار معلم با قاتل و مجرم و ...نیست

و با معصوم ترینا یرو کار داره

فقط همین می ارزه به ح از حقوق

حداقل سرو کار معلم با قاتل و مجرم و ...نیستو با معصوم ترینا یرو کار داره فقط همین می ارزه به ح از حق ...

چون خودت معلمی اوردی لازم نیست سطح حقوقی هارو بیاری پایین...معلمی شغل سطح پایین جامعست😂

چون خودت معلمی اوردی لازم نیست سطح حقوقی هارو بیاری پایین...معلمی شغل سطح پایین جامعست😂

دیدگاه جامعه ک اینو نمیگه

تو برو از ۱۰۰ نفر بپرس بگو دختر معلم یا وکیل

بعدش پی میبری چی هستین