2777
2789
عنوان

خانومااای باتجربه خواهش میکنم بیاین مشورت میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 69 پست
فک کردم تنها میری ولی جلسه اول رو همیشه اول تنها برو میدونی چرا چون اگه مشاور یه حرفه غلطی زد یا طرف ...

نرم چی!؟ اخه ماشین ندارم باشوهرم میرم بعد شوهرم بگه میام نمیتونم بگم نیاتو رفتم تواینستا پستای دکترو دیدم 

دیدم نوشته راجب رفتارای غلط خانواده همسرواینا

من طوریم ک ازیکی عصبیم وناراحتم باید فاصله داشته باشم الان چون شوهرم بخاطر اونا انقدر دلمو شکست واقع ...

براهمین میگم کم کم فاصله تو کم کن 

یه دفه ایی حذف کنی بعدا تبعاتش زیاد میشه برات شوهرت نمیتونه هضم کنه اونا هم عادت نکردن زندگیت سخت میشه کم کم حذف کن که همه عادت کنن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کم کم رفت و آمد رو کم کن مثلا اوه الان هر روز هفته میری تا 2 ماه 6 روز هفته رو برو یه روز بگو کاردار ...

عزیزم الان پستهای این خانم دکتر رودیدم ظاهرا این مشکلاتی ک دارم خیلی توپیجش صحبت کرده مشخص اهمیت میده

براهمین میگم کم کم فاصله تو کم کن یه دفه ایی حذف کنی بعدا تبعاتش زیاد میشه برات شوهرت نمیتونه هضم کن ...

شماپیامهای همشرم روخوندین چه چیزی متوجه شدین!!!منظورم راجب خودهمسرم هست

نرم چی!؟ اخه ماشین ندارم باشوهرم میرم بعد شوهرم بگه میام نمیتونم بگم نیاتو رفتم تواینستا پستای دکترو ...

خب عزیزم اتوبوس هم هست اسنپ هم هست خدا هم خداروشکر 2تا پای سالم بهت داده حتما که نباید با ماشین شخصی بری گلم اگه شوهرت گفت میاد دیگه بزار بیاد نمیتونی کاری بکنی ولی اگه چیزی نگفت اصرارش نکن خودت بری بهتره من همیشه جلسه اول مشاوره رو تنها میرم میسنجم مشاور رو اگه خوب بود شوهرمم میگم بیاد 

بعدم تو اینستا به هرکسی اعتماد نکن من دوست شوهرم مشاوره ست تو اینستا ولی تا بحال خودش 3بار طلاق گرفته 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین شوهرت یکم متعصبه و زیادی گارد داره نسبت به خانوادش خب و احساس میکنم از اوناییکه میگه بزرگتر هرچقدر زور گفت کوچکتر نباید کاری بکنه فک کنم اعتقادش اینه 

خب عزیزم اتوبوس هم هست اسنپ هم هست خدا هم خداروشکر 2تا پای سالم بهت داده حتما که نباید با ماشین شخصی ...

نه میدونم🤣

اخه شهرخودمون نیست دکتراجازه نمیده تنهابرم  بعدم دگ واقعا راه چاره ای ندارم میخوام این راهم امتحان کنم 

ببین شوهرت یکم متعصبه و زیادی گارد داره نسبت به خانوادش خب و احساس میکنم از اوناییکه میگه بزرگتر هرچ ...

بخاطر مادرش هست درست حدس زدید مادرش حس میکنم یکشره اینارو بهش یادداده🥹

بنظرم اول یه مدتی باید اعتمادشو بدست بیاری تو چیزای دیگه یجوری که به صداقتت ایمان داشته باشه به احترام گذاشتنت ایمان داشته باشه خب یمدتی مثلا 6 ماه تا 1 سال وقت بده نمیدونم چندوقته ازدواج کردی ولی باتوجه به میزانی که ازدواج کردی این زمان میتونه کمتر یا بیشتر بشه خب اول زمان بده بهش بعد کم کم هردفعه که میرین و برمیگردین با آرامش ازش بپرس بنظرش بی احترامی کردین نکردین چجوریه بعد کم کم خودتو شوهرتو تو یه تیم بزار تا گاردشو بیاری پایین و از خصوصیات و ویژگی اخلاقی خودتم زیاد براش بگو مثلا بگو اعتقادت اینه زیره باره حرف زور نمیری هرچند اون شخص مادرت باشه هرکی میخواد باشه زیر باره حرف زور نمیری یا هرچی بعدم همراهیش کن مثلا خواست برا تولد مامانش کادو بگیره نه نیار رفتین مغازه یه چیز مناسب تر دیدی رو همون کلیک کن و بگو فک کنم مامان بیشتر از این خوشش بیاد 

و از اونور هم کم کم حد و مرز خودتو با خانواده همسرت مشخص کن اگه میبینی دخالت میکنن محترمانه مثلا اونجوری که بهت گفتم بهشون جواب بده حتما سکوت اصلا خوب نیست 

بخدا من لرزش پا و دست گرفتم☺️از استرس و عصبانیت زیاد

چرا خب؟! 😐

کاش از همون اول که عقد کردی حد و مرز تو مشخص میکردی اینهمه الکی اذیت نمیشدی الانم دیر نشده اینیچزاییکه گفتم رو کم کم رعایت کن شوهرتم اصلا دخالت نده وقتی مادرشوهرت دخالت میکنه یا حرفی میزنه یادبگیر خودت جوابشو بده که نه حرص بخوری نه شوهرت اذیت بشه بین شما دوتا بمونه 

بنظرتون مشاورش اوکی باش تاثیرمیزاره روش!وقتی اینطور تربیتش کردن

اگه منطقی باشه شوهرت قبول میکنه 

و اینکه گفتم اینیچزاییکه گفتم رو حتما انجام بده یه 6 ماه تا 1 سال هم زمان بده کم کم هم رفت و آمد رو کم کن ولی اگه شوهرت خواست کمکی بکنه چه مالی چه هرچی تشویقش کن نه نیار تو کارش بزار بهت اعتماد کنه و گاردش بشکنه