من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
از الان ببین یه بار من جواب دادم بهم بگو ببینم مگه چی میگم که خودم خبر ندارم بعد که رفتین اونجا و برگشتین ازش بپرس حتما همون شب رو بگو خب الان امروز رو که یادته الان من چه حرفه بدی زدم؟! ببین چی میگه
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم مامانش اصلا ی حرفهای خیلی بدی میزنه اونم جلوجمع من فکرکنید تا چ حداحترام میزارم ک حرف ب اون ب ...
تکه ننداز حرفتو محترمانه و واضح بگو مثلا اگه حرفه بدی زد تو نشین اونجا به حرف زدنت ادامه بده یا باهاشون بخند قشنگ ناراحت شو و بگو مامان جون من از شمابعنوان بزرگترم و مادرم انتظار بیشتری داشتم فک نمیکنم اینجور صحبت کردن تو جمع شایسته شما باشه و من از این حرف ناراحت شدم بعدم یکم برو تو خودت یا ترک کن محل رو یا برو تو آشپزخونه
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم مامانش اصلا ی حرفهای خیلی بدی میزنه اونم جلوجمع من فکرکنید تا چ حداحترام میزارم ک حرف ب اون ب ...
بعدم مشاوره میری گیشه هر مشاوری نرو حرفاش رو اول با عقلت بسنج صرف اینکه مشاوره تمام و کمال قبولش نکن قبلشم از کساییکه پیشش میرن یه تحقیق بکن ببین چقد ازش راضین چقد کارشون راه افتاده بعدم حرفای مشاور رو با عقلت و شرایطت و ویژگی شخصیتی شوهرت بسنج یه راه رو انتخاب کن انجامش بده
کم کم رفت و آمد رو کم کن مثلا اوه الان هر روز هفته میری تا 2 ماه 6 روز هفته رو برو یه روز بگو کاردارم بعدش همینجور 2 ماه 2 ماه کم کم کمش کن چون حدومرز نزاشتی از اول اینجوری شده عزیزم