جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
از الان ببین یه بار من جواب دادم بهم بگو ببینم مگه چی میگم که خودم خبر ندارم بعد که رفتین اونجا و برگشتین ازش بپرس حتما همون شب رو بگو خب الان امروز رو که یادته الان من چه حرفه بدی زدم؟! ببین چی میگه
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم مامانش اصلا ی حرفهای خیلی بدی میزنه اونم جلوجمع من فکرکنید تا چ حداحترام میزارم ک حرف ب اون ب ...
تکه ننداز حرفتو محترمانه و واضح بگو مثلا اگه حرفه بدی زد تو نشین اونجا به حرف زدنت ادامه بده یا باهاشون بخند قشنگ ناراحت شو و بگو مامان جون من از شمابعنوان بزرگترم و مادرم انتظار بیشتری داشتم فک نمیکنم اینجور صحبت کردن تو جمع شایسته شما باشه و من از این حرف ناراحت شدم بعدم یکم برو تو خودت یا ترک کن محل رو یا برو تو آشپزخونه
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم مامانش اصلا ی حرفهای خیلی بدی میزنه اونم جلوجمع من فکرکنید تا چ حداحترام میزارم ک حرف ب اون ب ...
بعدم مشاوره میری گیشه هر مشاوری نرو حرفاش رو اول با عقلت بسنج صرف اینکه مشاوره تمام و کمال قبولش نکن قبلشم از کساییکه پیشش میرن یه تحقیق بکن ببین چقد ازش راضین چقد کارشون راه افتاده بعدم حرفای مشاور رو با عقلت و شرایطت و ویژگی شخصیتی شوهرت بسنج یه راه رو انتخاب کن انجامش بده
کم کم رفت و آمد رو کم کن مثلا اوه الان هر روز هفته میری تا 2 ماه 6 روز هفته رو برو یه روز بگو کاردارم بعدش همینجور 2 ماه 2 ماه کم کم کمش کن چون حدومرز نزاشتی از اول اینجوری شده عزیزم