2777
2789

آره اصلا درد و اینا نداره هیچی نمی‌فهمی فقط تنها سختیش شب قبلشه که باید دارو بخوری و روده تخلیه بشه هی میری دستشویی همونش یکم سخته ولی بعدش هیچی نمی‌فهمی 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سخت نیست با بیهوشی انجام میشه صب بستری میشه تا بعد از ظهر مرخص 

برا مامان من همینجور بود 

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 

همراه بیمار بودم . شب قبلش یه دارو میدن کامل روده پاک میشه در حدی که مثل ادرار دفع داره ابکی کامل . بعد میره اونجا یه دارو بهش میزنن نیمه بیهوشه یعنی بیداره کلی هم داد و فریاد میکنه از درد ولی وقتی به هوش میاد هیچی یادش نیست و میگه اصلا درد نداشت. 😁 همراه مریض حتما باید داشته باشه چون تموم که میشه باید بره دستشویی ولی اصلا توی حال خودش نیست و کاملا گیجه . حتی گاهی نمیدونه مثلا توی این مرحله باید چکار کنه مثلا شیر ابو باید باز کنی بدی دستش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
شمامشکلتون چی بود

بار اول دل درد،اسهال و خیلی ببخشید نفخ و...همش دستشویی بودم بلافاصله بعد غذا باید میرفتم...

بار دوم بعداز ی اتفاق بهم ریختم و ناف درد داشتم.از لحاظ دفع مشکل ندارم ولی درد اذیتم میکنه

مشکل مادرتون چی بود

والا برای من اینجوری نبود.من کاملا بیهوش شدم و ب هوش ک اومدم خودم رفتم دستشویی و کارامو کردم.احتمالا مادر ایشون تو مطب انجام دادن من تو بیمارستان و کلینیک بودم‌.

مطب هزینش کمتره و خواب آور میزنن به بیمار.دقیقا داد و بیدادمیکنن ولی چیزی یادشون نمیاد.ولی کلینیک اونجوری نیست.اگه هزینش براتون مشکلی نداره برید بیمارستان یا کلینیک.فقط بعداز اون رانندگی نمیتونه بکنه چون گیج و منگه 

برای بعداز کونو چون ناشتا بوده حتما براش شربت عسل و چندتا لقمه ببر ک بعدش بخوره.و اینکه روز قبل باید چهار تا بسته پودر پیدرولاکس با آب قاطی کنه بخوره ک رودش شستشو داده بشه.چون اگه مدفوع ب رودش چسبیده باشه دکتر نمیتونه ببینه و کارش بی نتیجه هست