2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چرا دوشبه اینطور میشم

51 بازدید | 7 پست

خیلی عجیب نصفه شب بیدار میشم من اکثرا خواب نمی‌بینم اما این دوشی کابوس میبینم هر از گاه بخاطر اون کابوس ها از خواب پا میشم گاهی هم بی دلیل انگار یکی رسماً بیدارم می‌کنه پا میشم کامل هم هوشیار میشم نگاه به ساعت میندازم دور بر دو تا چهار این اتفاق میوفته گاهی هم نفس زنان از خواب میپرم ،عادیه؟!

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان یکی میاد مینویسه زرد چوبه رو با زعفرون قاطی کن بزن صورت شوهرت طلسم دارین🤣(زعفرون و زردچوبه رو ...

ای خدا 😂 خداروشکر شوهر ندارم 

اتفاقا منم دیشب از خواب بیدار شدم

خواب افکار منفیم رو میبینم اگه بد باشه

ولی خیلی جالبه که خواب افکار منفی ای که در اون روز راجع بهشون فکر کردم رو میبینم😂

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

اتفاقا منم دیشب از خواب بیدار شدمخواب افکار منفیم رو میبینم اگه بد باشهولی خیلی جالبه که خواب افکار ...

آره این بخاطر اینه که زیاد فکر کردنی می‌ره ضمیر ناخودآگاه و خوابشو میبینی اکثرا این خوابها قابل کنترله تاحدودی مثلا میگی تو خواب اینو ببینم اینطور شه اونطور شه شایدم فقط من اونطورم 😂

آره این بخاطر اینه که زیاد فکر کردنی می‌ره ضمیر ناخودآگاه و خوابشو میبینی اکثرا این خوابها قابل کنتر ...

من گاها حتی خوابم رو کنترل میکنم خیلی باحاله

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.