2777
2789
عنوان

با ارزش ترین کادویی ک برا روز مرد دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 75 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله

از کتابای معروفه اگر همسرتون کتاب خون هستن و رمان عاشقانه هم دوست دارن شادکامان دره قره سو علیمحمد افغانی رو براشون بخرید البته نسخه قدیمی و بدون سانسورش رو فوق العاده زیباست من یه زمانی کتابخون حرفه ای بودم این کتاب از شاهکارهایی بود که خوندم اولش یکم برام ریتمش کند و کسل کننده بود بعدش جوری شد تا صبح یک نفس کتاب به اون قطوری رو خوندم صبح با صدای مادرم از جام پریدم که صبح شدههههههههه تو هنوز بیداری😂 یادش بخیر ۲۵سال پیش بود تقریبا

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
اره عزیزم،،ارتوپد هستن

به به

به سلامتییی😍🌹🌹🩷🩷🩷🩷🩷

چه تخصص سختی و چه رزیدنتی سخت تری..‌.

سال چند هستن؟

صرفا از روی کنجکاوی میپرسم،

تمام خانمایی که همسراشون رزیدنت هستن رو تو سایت پیدا کردم😂😂

به بهبه سلامتییی😍🌹🌹🩷🩷🩷🩷🩷چه تخصص سختی و چه رزیدنتی سخت تری..‌.سال چند هستن؟صرفا از روی کنجکاو ...

واقعا سختترین تخصص ممکنه،،باورت میشه شوهرم قبلا میرفت باشگاه و دمبل میزد برا اینکه دستاشون قدرت بگیرن برا عملا؟چون واقعا سنکینه الان وقت نمیکمه بره وسایل باشگاهو تیکه تیکه خریدیم ی اتاق گزاشتیم باشگاهمون ی اتاقه😂خواهش میکنم عزیزم‌هر سوالی داری بپرس