2777
2789
عنوان

شوهرم انگشتر ازدواجمو نو فروخته

111 بازدید | 8 پست

سالها پیشگفت فارکس میخوام شروع کنم خیلی خوبه ک یا از همه قرض کرد یا ماشین فروخت تو بدترین وضغ  موندیم محبور شد بره کوروش کار کنه  قهر کردم گفتم از اونجا دست بردار گف باشه برگشتم چند ماهی میدیدم انگشتر دستش نیست پرسیدم گف فروختم خانوادمم بد تر خونه شوهرمه بنظرتون به شوهرم چی بگم خالشو بگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشورت چیه من میگم نباید میفروخت همه جیو از دست دادیم بخاطر بدهیاش

منم کل طلاهامو فرخت شوهرم دو بار، حلقه ازدواجمم خودم برای خواهرش فروختم ازدواج کرذم دادم بهش

الانم هیچی طلا ندارم حتی یک تیکه، خواهراش کلی طلا دارن

منم کل طلاهامو فرخت شوهرم دو بار، حلقه ازدواجمم خودم برای خواهرش فروختم ازدواج کرذم دادم بهشالانم هی ...

ارزومه ازش جذا شم ولی  میدونم طلاق بگیرم مامان و بابام پیرم میکنن   از زندگی میافتم

ارزومه ازش جذا شم ولی میدونم طلاق بگیرم مامان و بابام پیرم میکنن از زندگی میافتم

نه طلاق راه چاره نیست اکثر کسایی ک طلاق گرفتن پشیمونن، بجاش مستقل شو یه هنری چیزی یاد بگیر یه کار راه بنداز دستت تو جیب خودت بره

بدهی و ورشکستی تو هر زندگی امکان داره پیش بیاد

کمکش کن دوباره شروع کنه و سراغ فارکس نره

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷