2777
2789
عنوان

کیا شوهر مودی دارن بیان کمک

91 بازدید | 16 پست

شوهرم دیروز صبح با حال خوب و عالی بیدار شد 

دوتایی صبحانه خوردیم رفت دنبال کار اداری 

ظهر ک برگشت حرف نمی‌زد:/حتی ی کلمه 

هر چی میگفتم با تکون دادن سر جواب میداد و نهایت صدایی ک ازش دراومد اوهوم بود بعدش غروب دیگه خودم حالم داشت خراب می‌شد و عصبی میشدم گفتم چی شده اینا گفت (نمی‌دونم هیچی)همین دوتا کلمه 

خلاصه یکم در حد دو ساعت حالش بهتر شد بعد باز تا آخر شب و حتی قبل خواب هم همونطوری بی صدا و بی حرکت بود 

خیلی خیلی عصبیم بدم میاد مرد اینطوری باشه 

بینمونم دعوا نشده 

کسی هم از خانواده ها زنگ اینا نزدن بگم چیزی شنیده 

نمی‌دونم چی شده اصلا 🤦‍♀️🤦‍♀️

چطور بفهمم چشه؟از صبح هم ن پیام داده ن زنگ زده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به شدت به شدت مودی هستش ولی با من همیشه مود خوبش

ب خدا خسته ام 

همش عین ضربان قلبه 

الان کلافه ام میترسم بیاد باز همون طوری باشه دعوامون بشه 

خب منم دست خودم نیست چقدر مگه کشش دارم انگار دارم با چند نفر زندگی میکنم ک هر بار یکیشونه

خب واقعا اطرافیان اذیت میشن من الان باید با این مرد چیکار کنم؟غذای مورد علاقه و فیلم مورد علاقه رو د ...

آره راستشو بخوای خودمم اذیت میشم مثلا صبح با حال خوب بیدار میشم و میگم من خوشبخت ترین آدم دنیام بعد نیم ساعت کلا انرژی ام انگار کشیده میشه و احساس بدبختی میکنم...بنظر من وقت هایی که حال فرد مودی خوب نیست بهترین راه اینه که تنهاش بذاری و باهاش حرف نزنی..

ولی خیلی سخته درکت میکنم💔

Being motivated costs you nothing but can provide you with everything
ب خدا دلم میخواد از دستش خون گریه کنم😭

یکم سخته با مودیا وقتی خوبن انگار دنیا رو بهشون دادن البته داداش من اهل پرخاش و عصبانیت نیست فقط میره تو خودش چندین روز ولی خیلی رو خودش کار کرده به بقیه آسیب نرسونه فقط میره تو لاک خودش . ماها یاد گرفتیم اون زمانا نه زنگ میزنیم نه باهاش کاری داریم  بعد خودش میاد سمتمون

مولاست حسین.... آقاست حسین ...